SALDANJA NA SRPSKOM POSLAO EMOTIVNU PORUKU GROBARIMA: "Biće nam potrebna MNOGO veća podrška od vas"!

Autor:

Sport

23.12.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac poziva navijače Partizana.

SALDANJA NA SRPSKOM POSLAO EMOTIVNU PORUKU GROBARIMA: "Biće nam potrebna MNOGO veća podrška od vas"!

Foto: Starsport

Partizan je napravio veliki podvig u jesenjem delu sezone u Superligi Srbije pobedivši Crvenu zvezdu u poslednjem kolu i prestigavši je na tabeli. Crno-beli su uradili ono što niko od njih nije očekivao u avgustu, kada su crveno-beli pod vođstvom Baraka Bahara izgledali previše moćno za bilo kog rivala.

Ipak, veliko srce čete Igora Duljaja je bilo presudno i sada odlaze na zimsku pauzu sa bodom prednosti u odnosu na večitog rivala. 

Jedan od najzaslužnijih za sjajnu jesen bio je napadač Mateus Saldanja

Brazilac je postigao 15 golova u Superligi Srbije i ubedljivo je najbolji strelac prvenstva. Priča se već o tome da bi tokom zime mogao da napusti Partizan jer stiže mnogo ponuda u Humsku. Mateus Saldanja je otišao na odmor i tim povodom se obratio “grobarima” i to na srpskom preko profila na Instagramu.

 

 

– Navijači su bili veoma važni ove sezone, svaki navijač koji je uneo svoju energiju u naš tim pomogao nam je da stignemo ovde, ali za drugi deo sezone biće nam potrebna mnogo veća podrška od vas – poručio je Saldanja na srpskom jeziku i oduševio navijače Partizana.

Realno je reći da će Partizan teško uspeti da zadrži Saldanju, s obzirom na njegovu vrednost posle sjajnih igara. Videćemo kakav će stav uprave crno-belih na čelu sa Milošem Vazurom da bude kada je reč o prodaji Brazilca. Ako neko pita navijače, odgovor je jasan: “Stop prodaji”!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading