NOVA BRUKA PARTIZANA : BRIDE OBRAZI od pokera

Autor:

Sport

26.11.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ponovo priredili šok svojim pristalicama

NOVA BRUKA PARTIZANA : BRIDE OBRAZI od pokera

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Drugi put u ovoj kalendarskoj godini, fudbaleri Partizana doživeli su novu bruku na stadionu u Humskoj, u domaćem šampionatu. Početkom godine, na startu drugog dela prvenstva 2022/23. tim Mladost GAT deklasirao je crno-bele 4:0, i najavio njihov fijasko u prvenstvu, koje su na kraju završili na četvrtom mestu. Na klupi je sedeo Gordan Petrić i činilo se tada da će proći mnogo vremena dok neko od rivala iz domaćeg šampionata ne načini takav podvig.

Pogotovo je izgledalo da se to neće desiti ove sezone, u kojoj je Partizan nanizao 13 prvenstvenih pobeda i, činilo se, bio na dobrom putu da se okiti jesenjom titulom. Usledio je , međutim, šok poraz od vicešampiona iz Bačke Topole.  TSC je servirao novi poker beograđanima - 4:0! Po svemu prikazanom, potpuno zasluženo. Nemoć "parnog valjka" bila je toliko očigledna, da su pristalice crno-belih do kraja meča strepele od još veće blamaže. 

Nisu ovo dva jedina fijaska slavnog kluba poslednjih godina. S vremena na vreme, crno-beli kao da imaju crne rupe, pomračenja koja završavaju šokantno za tim takvog renomea. Podsetimo, ovu sezonu četa Igora Duljaja otvorila je na katastrofalan način, bolnom eliminacijom u duelu sa malo poznatim Nordsjelandom iz Danske, koji im je u prvom meču kvalifikacija za Ligu konferencija napunio mrežu sa pet golova! 

Republika

Foto: star sport

Igor Duljaj

 

Prošlogodišnja evropska odiseja, u kojoj su crno-beli, dogurali do evropskog proleća, takođe je bolno završena - u osmini finala Lige konferencija, holandski Fejnord bio je više nego ubedljiv na stadionu u Humskoj, slavio sa 5:2 i učinio da revanš meč bude puka formalnost.

Nema sumnje da Igora Duljaja i njegove izabranike čeka mnogo posla u predstojećem periodu i potpuni reset u glavama i pristupu obavezama, kako bi se stabilizovali i ponovo pokušali da se vrate na pobednički kolosek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading