"GROBARI" BANULI NA TRENING PARTIZANA: Podrška Duljaju i igračima pred Novi Pazar!

Autor:

Sport

04.11.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč 14. kola Superlige u Raškoj oblasti igra se u ponedeljak, ali bez prisustva publike.

"GROBARI" BANULI NA TRENING PARTIZANA: Podrška Duljaju i igračima pred Novi Pazar!

Foto: Starsport

Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se u subotu na treningu crno-belih pred njihovo gostovanje u Novom Pazaru u okviru 14. kola Superlige Srbije (ponedeljak). Pošto će se utakmica igrati bez prisustva publike zbog kazne za domaće od strane FSS, "grobari" su želeli da pruže podršku svom timu.

 

 


Izabranici trenera Igora Duljaja trenutno se nalaze na prvom mestu na tabeli, sa tri boda više i utakmicom manje u odnosu na Crvenu zvezdu. Sjajna forma, niz pobeda i odlična igra navijačima ulivaju nadu da će upravo ova sezona biti ključna za osvajanje titule.

Na treningu su navijači bodrili igrače, palili baklje i skandirali njihova imena. U jednom trenutku posebno se istakao trener Duljaj kome su navijači posvetili pesmu i pružili mu podršku. Čini se da je on među navijačima stekao posebno poštovanje i poverenje.

Kapiten Svetozar Marković zahvalio se "grobarima" na podršci i poručio da će ekipa u nastavku sezone biti još bolja. On je istakao da su navijači širom zemlje, od Subotice do Kragujevca, uvek uz njih i da im pružaju vetar u leđa u borbi za titulu.

Navijači Partizana već šest godina čekaju na titulu, navijači su nedvosmisleno poručili da će uvek biti uz svoj tim i da imaju potpuno poverenje u trenera i igrače.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading