Vučević: Objava šefa kabineta Vjose Osmani pokazuje da je pritisak i vređanje zajednički cilj albanskih političara i naše opozicije!

Autor:

Vesti

04.11.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako samo političari iz Prištine pravilno pišu srpski kad treba vređati onog koji im je najveći trn u oku, napisao je na svom X nalogu, ministar odbrane Miloš Vučević.

Vučević: Objava šefa kabineta Vjose Osmani pokazuje da je pritisak i vređanje zajednički cilj albanskih političara i naše opozicije!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/milosvucevic/

Kao što su već navikli, političari iz Prištine su još jednom pokazali da su veštiji u vređanju nego u pravilnom korišćenju srpskog jezika. Naime, ministar odbrane Miloš Vučević je na svom nalogu na društvenoj mreži X osudio sramotnu objavu šefa kabineta Vjose Osmani, koja je bila usmerena ka predsedniku Aleksandru Vučiću.

Prema Vučevićevim rečima, ova objava je samo jedna u nizu sličnih koje dolaze iz opozicije i pokazuju da je pritisak i vređanje predsednika Vučića zajednički cilj kako albanskih političara, tako i naše opozicije. Međutim, Vučević ističe da se predsednik neće pokolebati i da će 17. decembra ponovo ubedljivo pobediti na izborima.

 

- Sramotna objava šefa kabineta Vjose Osmani je istovetna mnogim objavama iz opozicije i pokazuje da je pritisak i vređanje Predsednika #Vucic u suštini zajednički i jedini cilj albanskih političara i naše opozicije - istakao je Vučević i dodao:

- Nećete ga pokolebati i zbog ovakvih stvari ćemo 17.12. ponovo UBEDLjIVO pobediti!

Ovakve objave političara iz Prištine ne treba da čude, s obzirom na činjenicu da su odnosi između Beograda i Prištine i dalje napeti, a da su političari sa obe strane navikli da se međusobno optužuju i vređaju. Ipak, ne treba zaboraviti da je predsednik Vučić uvek isticao da je dijalog jedino rešenje za rešavanje problema između dve strane i da će nastaviti da radi na postizanju dogovora koji će biti u interesu svih građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Kristina

04.11.2023 22:44

Srbiju niko neće ugroziti.

Milovan

04.11.2023 22:50

Ovo je sramota i komentarisati. Nesrećni Fahmi čak i ne izgleda tako. Vredjanje dve porodice,to nije normalno

Lola

04.11.2023 22:51

Albanci godinama prisvajaju sve srpsko, sve sto zele a nije njihovo - pocevsi od teritorije, istorije, poznatih licnosti - zasto ne bi i naseg predsednika?

Nebojša

04.11.2023 22:55

Naša opozicija je Kurtiju obećala da će priznati nezavisnost KiM ako dođu na vlast, zato ih Albanci podržavaju.