UPUCAO DVOJICU ROĐAKA ZBOG IMOVINE, TREĆEG RANIO! Detalji dvostrukog ubistva u Tetovu! (FOTO)

Autor:

Svet

27.12.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom trenutku kolege rade na rasvetljavanju ovog događaja. Reč je o nekakvim nerešenim imovinskim odnosima u porodici, rekao je ministar Spasovski.

UPUCAO  DVOJICU ROĐAKA ZBOG IMOVINE, TREĆEG RANIO! Detalji dvostrukog ubistva u Tetovu! (FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/Sitel TV

U selu Čelopek kod Tetova, u Severnoj Makedoniji, došlo je do dvostrukog ubistva kada je muškarac I. I. starosti oko 60 godina pucao u dvojicu svojih rođaka, dok su povređene još dve osobe, među kojima je i sam osumnjičeni.

Prema izveštajima lokalnih medija, motiv ovog tragičnog događaja su nerešeni imovinski odnosa unutar porodice.

Ovo je potvrđeno i od strane Olivera Spasovskog, ministra policije Severne Makedonije, koji je izjavio da su "imovinski odnosi u porodici" mogući motiv za ovaj zločin.


Ministar Spasovski je takođe istakao da policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja te da se očekuje da će ceo proces biti uskoro završen, nakon čega će javnost biti upoznata sa detaljnim informacijama o ovom tragičnom događaju.

- U ovom trenutku kolege rade na rasvetljavanju ovog događaja. Reč je o nekakvim nerešenim imovinskim odnosima u porodici. Ovo su prvi nalazi koje su nam poslale kolege sa terena. Očekujemo da će ceo proces biti uskoro završen i da ćemo imati detaljne informacije u vezi sa događajem - rekao je ministar Spasovski.


Zločin se dogodio usred dana, oko 14.10 časova. 

Ubica je uhapšen.

Nakon ovog tragičnog događaja, policijske snage su brzo reagovale i blokirale mesto događaja, dok su se na terenu pojavili i predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading