TELEFON OCA UBIJENE VANJE KRIJE KLJUČNI DOKAZ! Snimci sa nadzornih kamera otkrivaju istinu!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

23.12.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analiza tragova i dokaza.

TELEFON OCA UBIJENE VANJE KRIJE KLJUČNI DOKAZ! Snimci sa nadzornih kamera otkrivaju istinu!

Foto: Shutterstock, Facebook

U istrazi ubistava Vanje Gjorčevska i Panče Žežovskog, istražni organi već dvadesetak dana detaljno analiziraju telefonske i kompjuterske uređaje, kao i otiske prstiju, kako bi rekonstruisali putanje kretanja osumnjičenih.

Snimci sa nadzornih kamera su od velike važnosti u potvrđivanju izjava osumnjičenih, među kojima su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev, koji su priznali krivicu. Bazne stanice za traženje telefonskih signala takođe su deo analize koja bi mogla da potvrdi njihove tvrdnje o putanjama kretanja. Takođe, predmet analize su i snimci sa nadzornih kamera koje je zaplenilo Ministarstvo unutrašnjih poslova prilikom potrage za Vanjom, kao i telefon Vanjinog oca, koji je takođe u fokusu istražitelja.


Juče je sačinjen obdukcioni zapisnik, koji bi mogao da otkrije ključne informacije o načinu i vremenu pogibije Vanje i Pančea, kao i da li je prilikom obdukcije pronađen tuđi DNK. Ovi podaci mogu biti od presudnog značaja za dalji tok istrage.

Ljupčo Palevski-Palčo se sumnjiči da je planirao, organizovao i izvršio ova dva ubistva, dok su Velibor Manev, Bore Videvski i Vlatko Kešišev osumnjičeni za otmicu i ubistvo dve žrtve. Aleksandar Đorčevski, otac ubijene Vanje, takođe je osumnjičen za davanje informacija Palču o kretanju njegove ćerke. Stefan Dimkovski, koji je uhapšen zbog pomaganja Palču u bekstvu, igra takođe ulogu u ovom složenom slučaju.

Istraga o ovom slučaju i dalje je u toku, a otkriće obdukcije moglo bi da bude ključno za dalji tok događaja. Uz već prikupljene dokaze i izjave osumnjičenih, istražitelji će nastaviti da analiziraju svaki trag kako bi rasvetlili ovaj tragičan događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading