BUKARI OTVORIO DUŠU: Delije ginu za nas, ne želim iz Zvezde!

Autor:

Sport

30.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler crveno-belih impresioniran najvatrenijim pristalicama šampiona Srbije.

BUKARI OTVORIO DUŠU: Delije ginu za nas, ne želim iz Zvezde!

Foto: Starsport

Osman Bukari ove sezone izdvojio se kao jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde. Stoga za brzonogog napadača pljušte ponude na Marakanu, ali on putem portala Republika.rs u novogodišnjem intervjuu poručuje: "Želim da ostanem."

Fudbaler iz Gane govorio je još i o navijačima, ambicijama, slobodnom vremenu...

- Veoma sam zadovoljan svojim fudbalom u odlazećoj 2023. Drago mi je što sam uspeo da dođem do nekih brojki koje sam planirao. Kada se gleda u rasponu od jedan do 10, svoje nastupe u Zvezdi u ovom ciklusu ocenjujem sa šesticom ili možda sedmicom. Bio bih zadovoljan kad bih do kraja sezone postigao ukupno 15 godina. Od 15 do 20. Sve ispod toga ne bi zadovoljilo moje apetite - kaže Bukari za naš portal i dodaje:

- Da, želim da ostanem u Zvezdi. Zadovoljan sam u Beogradu. Zvezda je za mene odlična prilika, ali niko ne zna šta će se dogoditi sutra, a kamoli na neki duži period.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Biće teško da te zadrže s obzirom na interesovanje klubova sa svih strana?

- Drago mi je, ne mogu da kažem da mi to nije bitno. To je važno svim fudbalerima. Svestan sam da moram još mnogo da se dokazujem da bih završio u nekoj od najjačih evropskih liga.

Glas za palačinke!

Sviđa li ti se srpska kuhinja?

- Probao sam srpsku hranu, a najjači utisak na mene ostavile su palačinke. Ukusne su, preporučiću prijateljima i porodici iz Gane da probaju srpske palačinke, naravno slatke - kaže sjajni fudbaler.

Prirastao si za srce navijačima, da li osećaš njihovu energiju s tribina?

- Crvena zvezda ima najbolje navijače. Oni su svuda, čoveče. Naročito me impresioniraju kad igramo na strani, kad vidim u kolikom broju nas bodre i kako zdušno. Oni su neverovatni. Igrao sam svuda i zaista mislim da su najbolji. Gledao sam i navijače na Svetskom prvenstvu, ali energija "delija" je zaista nešto posebno. Ginu za klub! Najbolji su.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Osman Bukari daje gol na Etihadu

Da li si zadovoljan životom u Beogradu i kako provodiš vreme?

- Verujte, najviše vremena provodim u zatvorenom. Odmah posle treninga - kuća. Eventualno izađem na neke dodatne vežbe, posetim teretanu i to je to. Kada to ne radim, gledam samo fudbal. To me zanima. Ne izlazim po gradu, zaista. Najviše gledam špansku La ligu i englesku Premijer ligu, a od klubova izdvajam Mančester siti i Barselonu.

Kako provodiš praznike?

- Za Novu godinu sam u Gani s porodicom. Ja sam musliman i ne slavim Božić, ali uživaću u slobodnom vremenu s dragim ljudima i radujem se zbog mojih prijatelja koji obeležavaju taj praznik. Spremio sam mnogo poklona za moje najdraže - zaključio je Bukari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Doca

31.12.2023 08:14

Srećan put - što pre.

Ollll

31.12.2023 18:24

Bravo Bukari