GLAZER ILI BORJAN? Ko treba da bude prvi golman Crvene zvezde? Ljubimac delija jasno odgovorio!

Autor: P. Z.

Sport

30.12.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, konačnu odluku doneće Vladan Milojević.

GLAZER ILI BORJAN? Ko treba da bude prvi golman Crvene zvezde? Ljubimac delija jasno odgovorio!

Foto: Starsport/Ilustracija

Omri Glazer i Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde u jesenjem delu sezone nisu opravdali očekivanja navijača, pošto su takmičenje u Ligi šampiona završili na poslednjoj poziciji u grupi, a u Superligi Srbije gledaju u leđa Partizanu.

Ti rezultati su naterali čelne ljude kluba da otpuste šefa stručnog štaba Baraka Bahara, a ubrzo nakon toga je na njegovo mesto postavljen ljubimac delija Vladan Milojević.

Posle neuspešnih šest meseci za crveno-bele, prethodni period je sumirao miljenik zvezdaša i bivši golman kluba Boban Bajković.

- Baharu zameram što smo imali velika očekivanja od njega. Na meču sa Fiorentinom se pokazalo da možemo mnogo i onda su se desili neki porazi. Zameram mu samo rezultatski. Nisam već dugo u klubu i ne znam kakav je bio sa igračima. Derbi i Jang bojs se definitivno nisu smeli dogoditi - rekao je Cetinjanin u razgovoru za "Srbiju Danas".

Republika

Foto: Starsport

Boban Bajković

Upitan je potom da li je to što je Bahar odmah po dolasku na Marakanu otpisao dugogodišnjeg kapitena Milana Borjana uništilo atmosferu u svlačionici.

Milan je moj drug i dugo se znamo. Imao je sjajnih mečeva i sezona i doneo je mnogo Zvezdi. On znači svakako Zvezdi kao ličnost i to je moje mišljenje, ali ne mogu da kažem da li je njegovo teranje uticalo na atmosferu.

Postoji šansa da se Milan Borjan već u januaru vrati na stadion "Rajko Mitić", a Bajković je odgovorio na pitanje da li bi on ili Omri Glazer trebalo da se nađe među stativama.

Da mogu ja bih ih obojicu stavio na gol. Glazer me je oduševio kao golman i on je najbolje pojačanje od stranaca po meni. A o tome ko je bliži broju jedan, to je svakako pitanje za Vladana Milojevića - zaključio je popularni Bajko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading