BENZEMA POBEGAO OD TRKE S MITROM I RONALDOM! Slavni napadač napustio ARABIJU nakon brutalne PROZIVKE!

Autor: M. M.

Sport

30.12.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ga prozvali „Ben Hazima“, što na arapskom znači „sin poraza“.

BENZEMA POBEGAO OD TRKE S MITROM I RONALDOM! Slavni napadač napustio ARABIJU nakon brutalne PROZIVKE!

Foto: www.profimedia.rs

Skandal trese fudbal u Saudijskoj Arabiji! Karim Benzema, francuski napadač i jedan od najboljih na toj poziciji u istoriji, iznenada je napustio svoj Al Itihad. Kako javljaju tamošnji mediji, Benzema je otišao iz Džede iz privatnih raloga, a takođe ga nije bio na poslednjem treningu Al Itihada u petak.

Sjajni golgeter i njegov klub gube primat u Saudijskog Arabiji. Već sada je jasno da Al Itihad, branilac titule, neće uspeti da ponovi uspeh i prošle sezone, pošto se u prvi plan i na čelu tabele najjačeg ranga izdvojio Al Hilal, pošto im beži čak 15 bodova. Takođe, Benzema gubi trku za najboljeg strelca lige, a opasno ga "šiju" naš Aleksandar Mitrović i legendarni Kristijano Ronaldo. 

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

RAZBIJA: Mitrović

Slavni Portugalac je na prvom mestu sa 19 golova, a naš golgeter u diše za vratom sa 17 pogodaka u ligi. Benzema je tek na sedmom mestu sa devet golova.

Zbog svega toga Benzema se našao na udaru navijača, koji su ga između ostalog nazvali i „Ben Hazima“, što na arapskom znači „sin poraza“. Benzema je na to odgovorio tako što je najpre obrisao Instagram nalog, a zatim iznenada napustio mesto gde trenutno živi.

Podsetimo, Karim Benzema je letos napustio Real Madrid i otišao u Al Itihad, gde je plaćen basnoslovnih 200.000.000 evra po sezoni. U svim takmičenjima on je dosad postigao 12 golova na 20 utakmica, što Arape očigledno ne zadovoljava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading