RONALDO PRESREĆAN U SAUDIJSKOJ ARABIJI: "Žalim što ranije nisam došao"!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radujem se što cu i dalje igrati za ovaj veliki klub, kaže legendarni napadač Al Nasra.

RONALDO PRESREĆAN U SAUDIJSKOJ ARABIJI: "Žalim što ranije nisam došao"!

Foto: https://www.profimedia.rs/

Portugalski fudbaler i igrač Al Nasra Kristijano Ronaldo izjavio je danas da mu je žao što ranije nije došao u saudijski klub.

Ronaldo je krajem prošle godine prešao iz Mančester junajteda u Al Nasr i do sada je postigao 40 golova. Poslednji put je precizan bio na utakmici četvrtfinala Kupa Saudijske Arabije protiv Al Šababa.

- Veoma sam srecan što igram za Al Nasr i radujem se što cu i dalje igrati za ovaj veliki klub. Zaista mi je žao što nisam ranije došao, ali sada sam ovde i pokušacu da pomognem timu da postigne uspeh - istakao je Ronaldo.

Slavni fudbaler je postigao 50 golova u 2023. godini. Jubilarni je upisao u ponedeljak u utakmici četvrtfinala Kupa Saudijske Arabije protiv Al Šababa (5:2). Al Nasr je stigao do polufinala, a protivnika će saznati nakon žreba.

Osvajač pet Zlatnih lopti, Ronaldo, nedavno je dobio bistu u Rijadu, iako nije prošlo ni godinu dana od njegovog boravka u Saudijskoj Arabiji. Uz to otvoren je i Ronaldov muzej, a u njemu je i napravljena voštana statua čijem svečanom otvaranju je zajedno sa starijim bratom prisustvovao i Ronaldo.

Podsetimo, pre šest godina dobio je Kristijano bistu na aerodromu u rodnoj Madeiri. Bila je toliko loša da je 15 meseci kasnije zamenjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading