SRPSKI AL HILAL RASPLAKAO RONALDA: Dva gola Mitrovića i jedan Sergeja za pobedu protiv Al Nasra!

Autor: M. M.

Sport

01.12.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi caruju u Saudijskoj Arabiji!

SRPSKI AL HILAL RASPLAKAO RONALDA: Dva gola Mitrovića i jedan Sergeja za pobedu protiv Al Nasra!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbaleri Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović doneli su pobedu Al Hilalu nad Al Nasrom rezultatom 3:0 u derbiju 15. kola najjače lige Saudijske Arabije.

Goste predvođene Kristijanom Ronaldom "načeo" je Milinković-Savić golom u 64. minutu, a "dotukao" sa dva gola Mitrović.

Milinković Savić je iskoristio centaršut Sauda Abdulhamida sa desnog boka, a Srbin jenadskočio čuvara na penalu i sa puno osećaja glavom poslao uz dalju stativu.

 

https://twitter.com/vartatico/status/1730670762997018973

 

A, onda je Mitrović stupio na scenu, iako je dugo bio neprimetan. To je odlika najboljih napadača na svetu. U 90. minutu je na petercu oduvao Kristijana Ronalda u vazduhu posle kornera i duplirao prednost, da bi samo dva minuta kasnije posle Sergejevog dodavanja fintom šuta izbacio iz igre skupog štopera Ajmerika Laporta i ulepšao trijumf poslavši loptu kroz noge Al Akidiju.

 

https://twitter.com/exxensport/status/1730678603690496032

 

Sa večerašnja dva gola Mitrović se osamostalio na drugom mestu liste strelaca sa ukupno 13 pogodaka, odnosno prišao vodećem Kristijanu Ronaldu koji je i posle derbija ostao na 15. S druge strane, Sergej Milinković Savić stigao je do četvrtog gola i treće asistencije na ukupno 11 mečeva.

 

https://twitter.com/CanalplusFoot/status/1730678411591385234

 

Al Hilal se pobedom učvrstio na prvom mestu sa 41 bodom, čak sedam više od Al Nasra, jedinog protivkandidata u trci za titulu, iako već neko vreme igra bez uslovno rečeno prve zvezde tima - Brazilca Nejmara. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Al Hilal je vezao sedam pobeda u nizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading