TEROR NE PRESTAJE: Mitrović dao 16. gol na 17. meču za Al Hilal!

Autor:

Sport

06.11.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin postigao pogodak za sedmom meču uzastopno.

TEROR NE PRESTAJE: Mitrović dao  16. gol na 17. meču za Al Hilal!

Foto: Twitter/Printscreen/AlHilal_en

Aleksandar Mitrović u dresu Al Hilala

Fudbaleri Al Hilala nastavljaju sa sjajnim rezultatima u azijskoj Ligi šampiona! Ovog puta su ostvarili pobedu u gostima protiv Mumbaj sitija sa 2:0 (0:0), a navijače u Saudijskoj Arabiji i Srbiji posebno je obradovao novi gol koji je postigao naš reprezentativac Aleksandar Mitrović.

 


Iako su nedavno kružile glasine da je Mitrović povredio, on je zapravo pokazao suprotno - da se nalazi u odličnoj formi! Postigao je gol na prethodnoj utakmici, a sada je to ponovio i na meču protiv Mumbaj sitija.

Vođstvo Al Hilalu doneo je Majkl u 62. minutu, dok je popularni Mitrogol postavio konačan rezultat u 85. minutu, iskoristivši asistenciju Malkoma. Ovo je već 17. utakmica Mitrovića za Al Hilal i 16 gol. Uz to, najbolji strelac selekcije Srbije u istoriji dodao je još tri asistencije što ga, nesumljivo, čini najvažnijim fudbalerom tima u konkurenciji brojnih svetskih zvezda koje je saudijski velikan angažovao u poslednje vreme.

 

 

Njegova serija i terorisanje protivničih golmana od dolaska u Al Hilal ne prestaje. Ovo je bila sedma uzastopna utakmica na kojoj je bio strelac, što dokazuje da se Srbin odlično prilagodio u novoj sredini. 

U redovima tima koji predvodi Žorž Žezus ovog puta na terenu, ali ni u protokolu za meč, nije bilo drugog srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića Savića.

Al Hilal je prvi u Grupi D azijske Lige šampiona sa 10 bodova, koliko ima i drugoplasirani Navbahor iz Uzbekistana, treći je iranski Nasaji sa tri, a poslednji Mumbaj siti bez bodova.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading