MESI IDE U SAUDIJSKU ARABIJU I UDARA NA RONALDA: Čeka nas možda i poslednji duel dva velikana

Autor:

Sport

12.12.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najavljen spektakl, igraće i Mitrović i Sergej, Sve će se odigrati 29. januara i 1. februara.

MESI IDE U SAUDIJSKU ARABIJU I UDARA NA RONALDA: Čeka nas možda i poslednji duel dva velikana

Foto: Tanjug/AP

Mesi i Ronaldo

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo možda će poslednji put deliti fudbalski teren 1. februara. Argentinac i Portugalac ispisali su istoriju svetskog fudbala međusobnim duelima koje su vodili pre svega u dresovima Barselone i Real Madrida, ali i pre i posle toga kada je Kristijano bio u Mančester junajtedu i Juventusu, odnosno Leo u PSŽ a CR7 već u Al Nasru.

sada će novo poglavlje ispisati u prijateljkom meču koji će 1. fabruara 2024. odigrati Mesijev Inter iz Majamija i Ronaldov saudijski klub. Naime, fudbalski klub Inter iz Majamija zvanično je potvrdio da će se 1. februara suočiti sa ekipom Al Nasra u Saudijskoj Arabiji.

 

 

- Inter će 1. februara igrati sa Al Nasrom. Ova utakmica će biti duel prve zvezde Intera Lionela Mesija i njegovog starog rivala Kristijana Ronalda, koji igra za Al Nasr. Ronaldo je ove sezone prvi strelac Profesionalne lige Saudijske Arabije. Ovaj tim trenira Luis Kastro, a trenutno je drugi na tabeli iza Al Hilala. Ovaj klub u svojim redovima ima i druge fudbalske zvezde, kao što su Sadio Mane i Ejmerik Laport - navodi se u saopštenju Intera.

Klub iz Majamija navodi da su Mesi i Ronaldo do sada su igrali 35 puta jedan protiv drugog.

- Mesi je ostvario 16 pobeda, a Ronaldo deset. Bilo je i devet remija u njihovim duelima. Mesi je na tim mečevima postigao 21 gol i imao je 12 asistencija, dok je Ronaldo upisao 20 golova i jednu asistenciju. Uzbuđeni smo što će naš klub da dobije priliku da se suprotstavi timovima - dodali su iz američkog kluba.

Foto: Instagram printscreen/alhilal

Mitrović i Milinković Savić

Međutim, to neće biti prvi meč koji će Inter igrati u Saudijskoj Arabiji. Mesi i drugovi će 29. januara igrati protiv Al Hilala za koji nastupaju naši Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, a igrao bi sigurno i Mesijev veliki prijatelj Nejmar da nije povređen.Taj duel igraće se u Rijadu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading