OVO MU JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo od čega živi Milan Stanković nakon povlačenja sa javne scene!

Autor:

Zabava

30.12.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pitali kako zarađuje pevač otkako se povukao!

OVO MU JE GLAVNI IZVOR PRIHODA: Evo od čega živi Milan Stanković nakon povlačenja sa javne scene!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Nakon povlačenja sa javne scene, Milan Stanković je pronašao svoj put ka uspehu i zadovoljstvu. Umesto muzike, fokusirao se na razvoj biznisa sa kamionima u Čikagu, gde je otvorio kompaniju za transport još u martu prošle godine. Sa samo jednim kamionom na početku, danas raspolaže sa desetak vozila, a njegova firma beleži značajan napredak. Prema rečima izvora bliskog pevaču, zaposleni su veoma zadovoljni, a sam Milan je pronašao svoje mesto i smisao u poslu koji je odabrao.

Iako je javnost bila iznenađena njegovim povlačenjem sa muzičke scene, Milan Stanković je odlučio da posveti svoj život Bogu i veri. Kako su otkrili domaći mediji, njegova odluka je proizašla iz ličnog iskustva - izlečenje majke u manastiru bilo je prekretnica koja ga je inspirisala da pronađe svoj pravi put. Osim što je pronašao unutrašnji mir, Milan je odlučio da svoju energiju usmeri ka pomoći drugima. Prema rečima upućenog izvora za Svet, Milan radi na otkrivanju melema protiv karcinoma, a svoj boravak na Svetoj Gori vidi kao deo svoje misije da pomogne teško bolesnima.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

Iako je javnost navikla na njegovu muziku, Milan Stanković je odlučio da svoje talente i resurse usmeri ka nečemu mnogo većem. Umesto estrade, danas je posvećen poslovnom uspehu i humanitarnom radu, pokazujući da je moguće pronaći inspiraciju i smisao van uobičajenih staza slave. Njegova priča je inspiracija mnogima, a njegov angažman na polju dobrotvornog rada donosi nadu i veru u bolje sutra. Milan Stanković je, dakle, postao primer kako se životne okolnosti mogu iskoristiti za lični rast i doprinos zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading