PRIJA PONOVO OSVAJA HRVATSKU! Najavila novi koncert, pevačica iz komšiluka je IZNENADILA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.12.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović najavila novi koncert u Hrvatskoj, a od pevačice iz komšiluka dobila je iznenađenje!

PRIJA PONOVO OSVAJA HRVATSKU! Najavila novi koncert, pevačica iz komšiluka je IZNENADILA! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zakazala je novi koncert u Hrvatskoj. Naime, u okviru turneje "Od istoka do zapada", koja obara sve rekorde, Prija će nastupiti i u Osijeku. Koncert je zakazan za 13. februar 2024. godine.

- Osijek! Jako se radujem, vidimo se uskoro - obratila se Aleksandra svojoj publici na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Danas je Prijovićku iznenadila popularna pevačica i influenserka iz Hrvatske, Ela Dvornik, ćerka legendarnog Dina Dvornika. Naime, ona je udarila kaver Prijinog velikog hita "Testament" i to u bluz verziji, te je tako pesma dobila sasvim novi zvuk.

Publiku je oduševila Elina obrada, a Dvornikova se obratila svojim pratiocima, te otkrila zbog čega je odlučila da obradi Prijinu pesmu.

- Kad rasprodate 5 arena i vi ćete dobiti kaver. Šala mala, evo u čast Aleksandre Prijović jer je objasnila. Jedan bluz kaver njene pesme "Testament" - napisala je Ela, koja talenat za muziku nasledila od pokojnog oca.

 

 

Inače, pevačica je juče imala još jedan razlog za slavlje. naime, ona je proslavila rođendan svog oca Nedeljka Prijovića. Nedeljko već nekoliko godina uživa u skladnom braku sa svojom suprugom Lelom Prijović, a povodom ovog važnog dana, Lela se oglasila na svom Instagram profilu.

Lela je podelila fotografiju sa suprugom i pridružila joj je kratku, ali emotivnu poruku.

- Srećan rođendan, dragi - napisala je ona u svojoj objavi.

Inače, Nedeljko Prijović je, osim što je poznat kao otac popularne pevačice, takođe i poznat po svojoj ljubavnoj priči sa Lelom. Njihova ljubav je primer skladnog i dugotrajnog braka, što je u današnje vreme retkost. Njihova sreća i ljubav bude nadu mnogima da prava ljubav i harmoničan odnos postoje i mogu opstati kroz godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading