ŠOK! Novi detalji INCIDENTA iz kafane u Sopotu - otkrivena istina o MC Stojanu i njegovim POVREDAMA!

Autor:

Zabava

29.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo detalji incidenta koji se dogodio u kafani u Sopotu!

ŠOK! Novi detalji INCIDENTA iz kafane u Sopotu - otkrivena istina o MC Stojanu i njegovim POVREDAMA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Marko Stojković, popularni reper i pevač poznatiji kao MC Stojan, napio se u jednoj kafani u Sopotu, a zatim povredio padom niz stepenice, gde je udario u gajbe koje su bile posložene ispred. On je u policiji tvrdio da ga je neko napao i gurnuo, prenose domaći mediji.

Izvor blizak slučaju otkrio nove detalje, uključujući i to da je on imao preko dva promila alkohola u krvi.

- MC Stojan je bio u alkoholisanom stanju, oko 2 promila alkohola u krvi. Prijavio je policijskoj stanici Sopot da su ga napali i tukli, ali je policija proverama utvrdila da je to netačno i da je on vređao druge - otkriva izvor "Telegrafa".

Republika

Foto: ATA Images

MC Stojan

- Stojan je sutradan pristupio u policijsku stanicu sa namerom da povuče krivičnu prijavu, a da li je to prihvaćeno, tužilastvo nije obavesteno. Za sada prijava nije dostavljena tužilaštvu - dodaje sagovornik blizak slučaju.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa reperom, koji nije odgovarao na broj poznat redakciji.

Jedan gospodin, koji je bio prisutan noći kad je Stojan došao, takođe tvrdi da nije bilo nikakvog fizičkog sukoba. 

- Jeste, bio je ovde. Popio je mnogo alkohola... Nije bilo fizičkog sukoba, on je dečko pao niz stepenice, u ove gajbe ovde, a mislio je da ga neko napao, gurnuo. Sutradan se izvinjavao, kao, nije znao šta je radio - počeo je priču čovek koji je te noći bio na licu mesta.

- Otišao je u policiju i prijavio je da je napadnut, pa se nije sećao da je već jednom bio i otišao je ponovo. Zakačio se on sa jednim... (ime i prezime poznato redakciji) Ali, nije izbila tuča, sve je ostalo na rečima, stvarno ga niko nije dirao. Vlasnik nije ni bio tu, bio je njegov sin - dodao je ovaj čovek za gorepomenuti medij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading