O OVOJ IZJAVI SLOBODE MIĆALOVIĆ SVI PRIČAJU: Intima naše glumice isplivala na videlo, otkrila šta radi sa Vojinom!

Autor:

Zabava

29.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović otvorila dušu!

O OVOJ IZJAVI SLOBODE MIĆALOVIĆ SVI PRIČAJU: Intima naše glumice isplivala na videlo, otkrila šta radi sa Vojinom!

Foto: ATA Images

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je otvorila dušu o svom odnosu prema zimskom periodu, ističući da je "letnje dete" i da ne voli da izlazi iz kuće osim kada je to zaista neophodno. Ipak, istakla je da voli sneg i da joj tada sve deluje romantično, te da se nada da će ove godine imati priliku da uživa u snežnim pejzažima.

Kada su praznici u pitanju, Sloboda planira da ih provede u krugu porodice, ističući da najviše voli da boravi na planini, daleko od gradske gužve. Njihova vikendica u mestu Čortanovci, koja se nalazi u Sremskom okrugu, predstavlja njihovo omiljeno mesto za beg od užurbane svakodnevice.

Foto: Instagram-sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

 

- Ja sam letnje dete, ne volim zimu, ne izlazim iz kuće osim ako moram. Ali volim sneg, tada mi je sve nekako romantično, nadam se da će nam doći ove godine, pasti - rekla je Sloboda.

- Imamo vikendicu, pa smo uglavnom tamo. Ove godine ćemo da promenimo, mada najviše bih volela da sam na planini, da nije gužva, kao što jeste, jer sad će raspust. Nadam se da ću uspeti da obiđem i Kopaonik u jednom trenutku - rekla je Sloboda za Blic.

Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković često provode slobodno vreme u svojoj vikendici, gde Vojin vodi brigu o vinovoj lozi, dok Sloboda uživa u mirisima i zvucima prirode. Ovo parče raja, kako ga često nazivaju, predstavlja njihovu oazu mira, a posebno ističu važnost povezivanja njihovih ćerki sa prirodom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović slike

 


Pored toga, nedavno je Vojin Ćetković emotivno govorio o svom prijateljstvu sa pokojnim Nebojšom Glogovcem, ističući da su njih dvojica imali posebnu, iskrenu vezu te da ga i danas jako emotivno pogađa Glogovčeva prerana smrt. Otkrio je da su bili surovi jedan prema drugom, ali da je to bilo ono što je činilo njihovo prijateljstvo posebnim.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading