DRAMA U PORODICI LUNE I MARKA: Miljković preti TUŽBOM, Novu godinu pretvorio u totalni HAOS!

Autor:

Zabava

29.12.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković napravio je šok snimak sa ćerkama koje su pozirale sa Deda Mrazom!

DRAMA U PORODICI LUNE I MARKA: Miljković preti TUŽBOM, Novu godinu pretvorio u totalni HAOS!

Foto: Youtube.com printscreen

Popularni par, Luna Đogani i Marko Miljković, nedavno su organizovali susret sa Deda Mrazom za svoje mezimice, međutim, ono što je trebalo da bude slatko iznenađenje, pretvorilo se u noćnu moru za njihovu porodicu.

Miljković i Đogani su više puta isticali da ne dozvoljavaju da bilo ko objavljuje fotografije njihovih ćerkica. Ovo pravilo je bilo jasno istaknuto, a oni su bili spremni da preduzmu ozbiljne korake ukoliko bi se to pravilo prekršilo.

Foto: Instagram.com printscreen

Luna Đogani sa ćerkom

 

Nakon što je Deda Mraz bez dozvole objavio fotografije njihovih ćerkica, Miljković se oglasio putem svog Instagram profila.

- Pozdrav Deda Mraze, samo da vam javimo da mi ne dozvoljavamo da bilo ko drugi osim nas kači slike naše dece, nadam se da nas razumete to je pravilo za sve. Srdačan pozdrav - napisao je Miljković, jasno stavljajući do znanja svoj stav o ovom pitanju.

 


Kako nije dobio odgovor od Deda Mraza, Marko je dodao:

- Još jednom ću poslati poruku da vas zamolim da skinete sliku bez blurovanih lica naših ćerki, sledeći put ću slučaj proslediti advokatima. Ne zanima me što niste online i ne čitate poruke, navodno - jasno pokazujući da neće oklevati da preduzme pravne korake kako bi zaštitio privatnost svoje dece.

Ovaj incident jasno pokazuje koliko je važno poštovati privatnost dece poznatih ličnosti, ali i svih dece uopšte. Marko Miljković i Luna Đogani su odlučni u tome da zaštite svoju decu od medijske pažnje, a ovaj događaj je samo potvrdio koliko su ozbiljni u ostvarivanju tog cilja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading