LUNA I MARKO POSTAJU VODITELJI: Ovo su svi detalji, hitno se oglasili (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

20.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par sprema svoju emisiju!

LUNA I MARKO POSTAJU VODITELJI: Ovo su svi detalji, hitno se oglasili (FOTO)

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", pronašla je ljubav u šou programu sa Markom Miljkovićem. Iako su mnogi sumnjali u njihovu budućnost, njihova veza je izrasla u porodicu sa dve ćerke, Mijom i Lanom. Pored roditeljstva, par se posvetio i poslovnim poduhvatima. Naime, njihov kanal na platformi "Jutjub" postao je primarni posao, gde su odlučili da podele svoje privatne detalje sa publikom, a sada su ih iznenadili novom poslasticom.

Naime, par je sada odlučio da iskoristi platformu za novi projekat, odnosno emisiju u kojoj će ugostiti različite ličnosti.

- Ne smem mnogo da otkrivam, svi će se iznenaditi. Spremamo nešto novo, da dignemo ceo naš kanal na novi nivo. Spremili smo studio kao što možete videti, i intervjuisaćemo i poznate i nepoznate ljude koji vrede i imaju šta da kažu. Ne smem da otkrivam hoće li Luna biti voditelj, možda nam se pridruži neko treći. U svakom slučaju očekujemo da sve ovo bude super - izjavio je Miljković, prenosi Blic.

Republika

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Marko Miljković pokazao studio na Instagramu

Podsećanja radi, Luna Đogani je nedavno istakla da posećuje psihijatra kako bi radila na svom psihičkom zdravlju, te da veruje da je važno stalno težiti ličnom unapređenju, kao i da bi trebalo uvesti bračnu terapiju kao obaveznu aktivnost prilikom sklapanja braka.

Ja bih dodala bračnu terapiju. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom. Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra - rekla je Luna u "Magazinu In", pa dodala:

Evo ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivana

20.12.2023 21:30

Srecno!