ISPLIVALA TAJNA LUNE ĐOGANI: Ovo je mnoge dugo zanimalo, pobednica "Zadruge" sve priznala!

Autor:

Zabava

16.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je nakon druge trudnoće vratila liniju do savršenstva!

ISPLIVALA TAJNA LUNE ĐOGANI: Ovo je mnoge dugo zanimalo, pobednica "Zadruge" sve priznala!

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", nedavno je postala majka po drugi put, kada je sa svojim partnerom Markom Miljkovićem dobila ćerku Lanu. Međutim, nakon prve trudnoće, Luna se borila sa viškom kilograma koje je dobila, a otkrila je kako je uspela da ih se reši.

Luna je istakla da joj je trebalo dosta vremena da se reši viška kilograma nakon trudnoće. Iako je posetila nutricionistu, ništa joj nije pomoglo da povrati svoju liniju. Tek kada je odlučila da potpuno izbaci hleb i gazirana pića iz ishrane, i smanji unos slatkiša na minimum, kilogrami su počeli da nestaju. Luna naglašava da nije pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, već smatra da je promena svesti o načinu ishrane ključna.

- Prestala sam da jedem hleb, potpuno sam izbacila gazirana pića, a slatkiše sam svela na minimum. Tek tada sam počela da gubim kilograme. Nisam pristalica rigoroznih dijeta i izgladnjivanja, jer to nije zdravo. Treba promeniti svest o načinu ishrane. Dijete daju kratkotrajni efekat, a kada prestanete da ih se pridržavate, kilogrami se brzo vrate. Zato je bolje izbaciti nezdrave namirnice, a sve ostalo jesti. Naravno, u umerenim količinama, jer ni prejedanje nije zdravo. Sada imam 65 kila i srećna sam. To je moja idealna težina, koju sam imala pre trudnoće. Ne želim više da mršavim - rekla je tada Luna.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Luna je otkrila i svoj dnevni jelovnik koji je pratila tokom procesa mršavljenja. Njen doručak se sastojao od dva jajeta na oko i tosta, dok je za ručak birala belo meso na roštilju i zelenu salatu. Večera je obično bila potaž od povrća. Takođe, Luna je podelila da kada bi osećala želju za prejedanjem uveče, popila bi dve čaše vode i legla, nakon čega bi glad odmah prestala.

Nakon mukotrpnog procesa, Luna je uspela da vrati svoju liniju i sada se oseća srećno i zadovoljno svojom težinom. Ona ističe da je sada na svojoj idealnoj težini, koju je imala pre trudnoće, te da ne želi više da mršavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading