POZNATI I CRNA MAGIJA: Ove javne ličnosti TRČALE su kod gatare kada im nešto nije po volji, evo o kome je reč (FOTO)

Autor:

Lifestyle

16.12.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju su poznate pevačice.

POZNATI I CRNA MAGIJA: Ove javne ličnosti TRČALE su kod gatare kada im nešto nije po volji, evo o kome je reč (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, E-stock

Neke poznate ličnosti nisu mogle da odole, te su svojevremeno posetile gatare. Neke iz šale, druge pak da probaju da saznaju šta će im se dogoditi - razlozi su bili različiti. Nekoliko njih govorilo je o ovom iskustvu. Među njima bile su i Ljupka Stević, Jelena Gerbec, Tijana Dapčević i Tamara Milutinović.

1. Ljupka Stević

Paparaco Republike je video Ljupku prošle godine kako sedi na ulici dok joj gatara proriče sudbinu.

Naime, Ljupka je šetajući gradom naletela na gataru, te je istog trenutka stala pored nje, a ova joj je otvarala karte i govorila šta je očekuje u budućnosti. U tom trenutku naša ekipa se zadesila na pravom mestu i zabeležila kako Ljupka pomno sluša šta joj gatara priča.

- Imaš jednog druga, ali si ga stavila u srce kao rođenog brata. Udaćeš se negde u oktobru. Priželjkuješ sina, to će ti se i ostvariti. Veliku ljubav si imala pre ovog za kog ćeš se udati, ali nije vam bilo suđeno da ostanete zajedno - pričala je gatara, a Ljupka se ježila dok ju je slušala.

Ljupka je tada priznala da je dozvolila da joj gatara kaže sudbinu, ali da pre toga nikada tako nešto nije radila.

- Iskreno, ja nikada to nisam radila. Slučajno me je žena zaustavila i počela da priča. U jednom momentu sam se naježila kada me je pitala za neke stvari iz života koje mi se trenutno dešavaju, a o tome skoro niko ne zna. Za udaju, videćemo, oktobar je veoma blizu. Možda je to pogrešila, ali nikada se ne zna. Kada mi je rekla da ću roditi sina, otopila sam se, to mi je velika želja - ispričala je tada za "Republiku".

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka je tada priznala da je dozvolila da joj gatara kaže sudbinu, ali da pre toga nikada tako nešto nije radila

2. Tamara Milutinović

Jednom prilikom pevačica je priznala u emisiji "Amidži šou" da je otišla kod gatare da pita za pesmu, zbog čega se i danas svi šale sa njom na tu temu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara je išla kod gatare zbog pesme

3. Tijana Dapčević

Tijana Dapčević ispričala je svoj susret s gatarom u Makedoniji koji je imao značajan uticaj na njen život. U Grand magazinu, Tijana je rekla kako je srela gataru Ružu. U tom trenutku, Tijana još uvek nije ni upoznala svog supruga Milana, niti je razmišljala o svojoj karijeri u Srbiji. Međutim, Ruža je predvidela nešto što će se kasnije ostvariti u Tijaninom životu. Rekla joj je da će za godinu dana upoznati čoveka iz inostranstva i preseliti se. Takođe joj je predvidela brak, rođenje jednog deteta i veliku popularnost u toj zemlji. U tom trenutku, Tijana nije ni sanjala o karijeri u inostranstvu, ali se ispostavilo da su se sve prognoze obistinile.

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević ispričala je svoj susret s gatarom u Makedoniji

4. Jelena Gerbec i Sandra Afrika su zajedno išle

Pevačica Jelena otkrila je da je, zajedno sa koleginicom Sandrom Afrikom, posetila vračaru u Smederevu kako bi se oslobodila negativne energije koja je, prema tvrdnjama vračare, bila rezultat čini bačene na nju. Jelena je ispričala da joj je vračara rekla kako će proći nekoliko nedelja pre nego što se skine ta magija i da veruje u ovu praksu.

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Jelena Gerbec je sa Sandrom Afrikom išla kod vračare

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading