DANAS JE 12.12. - VAŽNO VEČE ZA SVE: Večeras OVO stavite ispod jastuka, a BOGATSTVO i LJUBAV samo će se množiti!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

12.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras ovo stavite ispod jastuka pre spavanja!

DANAS JE 12.12. - VAŽNO VEČE ZA SVE: Večeras OVO stavite ispod jastuka, a BOGATSTVO i LJUBAV samo će se množiti!

Foto: Shutterstock

Kako će uskoro kraj godine, tako je i želja za promenama ogromna. Ako vam je protrebno duhovno prosvetljenje ili jednostavno neka novina, večeras imate tu mogućnost. 

Portal 12:12 se otvara na baš ovaj datum dualnosti! 

Republika

Foto: Shutterstock

Večeras se otvara poseban portal 12:12

 

Veruje se da je ovaj portal vreme povećane energije, gde veo između fizičkog i duhovnog carstva postaje tanji, omogućavajući dubok lični i duhovni rast. Ove godine se očekuje da će uticaj portala biti još jači, poklapajući se sa raznim planetarnim poravnanjima koja obećavaju značajne promene u našim životima. Za svaki horoskopski znak, Portal 12:12 će doneti jedinstven skup uticaja i mogućnosti.

Ovaj specifični portal karakteriše niz brojeva koji se ponavlja 12:12. U numerologiji, broj 12 se smatra simbolom završetka i savršenstva.

Republika

Foto: shutterstock

Večeras privucite pravu ljubav ali i novac

 

Predstavlja kraj ciklusa i početak novog. Kada se ovaj niz brojeva ponovi, kao u 12:12, on pojačava ove energije, stvarajući snažno vibraciono polje koje odjekuje po kosmosu. Za one koji su usklađeni sa ritmovima kosmosa, Portal 12:12 je vreme da zastanemo i razmislimo, da pogledamo unutra i zapitamo se šta zaista želimo i čega treba da se oslobodimo. To je poziv da zakoračimo u više stanje svesti, da svoje postupke uskladimo sa svrhom naše duše i prihvatimo transformativne energije koje ovaj portal donosi.

Šta večeras da uradite? 

Pre same večeri je potrebno da ispod vašeg jastuka stavite list od Krasule, jer se smatra da to drvo privlači u vaš dom novac i prosperitet. 

Pored tog lista potrebno je da stavite i od palme, jer one prema feng šuju privlače ljubav i pravu istinsku sreću. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading