OVO JE JEDINI MOMAK KOG JE MARIJA ŠERIFOVIĆ JAVNO POKAZALA: Njena priča o tome kako je izgubila nevinost ostavila je celu Srbiju bez reči! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

16.12.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je pevač i glumac iz Crne Gore.

OVO JE JEDINI MOMAK KOG JE MARIJA ŠERIFOVIĆ JAVNO POKAZALA: Njena priča o tome kako je izgubila nevinost ostavila je celu Srbiju bez reči! (FOTO)

Foto: Instargam.com/serifovic

Marija Šerifović

Juče je odjeknula vest da je naša popularna pevačica Marija Šerifović dobila sina kom je dala ime Mario. Ona je ostvarila svoju dugogodišnju želju jer je dugo maštala o roditeljstvu. Kako je trudnoću iznela surogat majka, dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

- Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je pre godinu i po dana Marija Šerifović.

Marija već godinama unazad krije svoj privatan život od očiju javnosti, ali jednom prilikom javno je otkrila dešavanja na njenom ljubavnom planu. O njenim ljubavima, ne zna se mnogo, ali one koje predstavila očigledno su pronašli mesto u njenom srcu. Povezivali su je sa poznatim kako ženama, tako i muškarcima, ali ona je jednom govorila o tome ko je i kada "ukrao" njeno srce.

Jednu od intimnih stvari koju je ispričala pre nekoliko godina je na koji način je izgubila nevinost

Marija je otkrila da je nevinost izgubila sa 18 godina s prijateljem Marijanom. Kako je napisala u knjizi "Ispovest", nije je previše bolelo, a pravi vrhunac je doživela tek iduće godine sa ženom.

Takođe, jedna od veza koju je Marija obelodanila je veza sa Slavkom Kalezićem.  U pitanju je crnogorski pevač i glumac, koji je ujedno i jedini muškarac kog je predstavila javnosti. Pričalo se da je njihova veza bila marketinški trik. Dok je kasnije u svom autobiografskom dokumentarnom filmu priznala da je naklonjenija ženskom polu.

Foto: printscreen/youtube.com

Marije je bila u vezi sa Slavkom Kalezićem

Nakon pobede na Evroviziji, Marija je započela romansu sa njim. Njihova veza je privukla veliku pažnju medija i javnosti. Romansa je trajala šest meseci, a njih dvoje su bili česta tema tabloida i medijskih izveštaja.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je tada Marija nakon raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading