IZ FILADELFIJE MOJI... Amerikanci pišu: Crvena zvezda pronašla LEVOG BEKA u tamošnjem elitnom rangu!

Autor: M. M.

Sport

16.12.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kai Vagner (26) jedan je od najboljih defanzivaca MLS!

IZ FILADELFIJE MOJI... Amerikanci pišu: Crvena zvezda pronašla LEVOG BEKA u tamošnjem elitnom rangu!

Foto: Tviter

Fudbalski klub Crvena zvezda ima hroničan problem na poziciji levog beka, odnosno da pronađe zamenu i konkurenciju sada već veteranu u crveno-belom dresu - Milanu Rodiću.

Nakon Hajdina, Žandera, Azarova, te ovosezonskih Baharovih eksperimentana sa Mitrovićem i Nikolićem kao ving-bekovima, izgleda da je Zvezda pronašla rešenje.

Ugledni "Atletik" piše da je srpski šampion pokazao interesovanje za Kaija Vagnera (26), nemačkog internacionalca i aktuelnog člana Filadelfije Union. Navodno, odličnom defanzivcu fudbaleru ugovor sa američkim klubom ističe do kraja meseca i u januaru postati slobodan igrač.

Dobro upućeni izvori u dešavanja u MLS navode da je Vagner kao slobodan agent jedan od interesantijih fudbalera na američkom tržištu. Takođe, navodi da se da je nedavno imao ponudu atinskog AEK, to jest engleskog Lidsa pre nešto više od godinu dana dok je još bio premijerligaš.

Autor teksta u Atletiku tvrdi da bi nedostatak ponuda iz Evrope mogao bi da navede Vagnera da ostane u Sjedinjenim Američkim Državama, gde ga očekuju bogate ponude, dok se i u Filadelfiji nadaju da bi mogli da ga zadrže iako je Vagner već odbio nekoliko ponuda za produžetak saradnje.

Kai Vagner je u Filadelfiju stigao 2019. iz Vircburger Kikersa, ali se u prethodne četiri sezone profilisao kao jedan od najboljih bekova lige. Štaviše, 2022. je ušao u uži izbor za defanzivca godine u MLS, a u istoj sezoni postavio je novi rekord po broju asistencija za jednog defanzivca. Od dolaska u Pensilvaniju je na 170 utakmica upisao 32 asistencije i sedam golova za Union.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading