BAHAR NAJAVIO! Najjači tim NAPADA Spartak! Nema KALKULACIJA za Partizan, a EVO šta kaže o Lalatoviću!

Autor:

Sport

15.12.2023

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebno je ishvalio jednog igrača.

BAHAR NAJAVIO! Najjači tim NAPADA Spartak! Nema KALKULACIJA za Partizan, a EVO šta kaže o Lalatoviću!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde se posle završetka takmičenja u Ligi šampiona okreću obavezama u Superligi Srbije, gde ih pred večiti derbi protiv Partizana očekuje gostovanje Spartaku.

Pred meč sa ekipom iz Subotice, oglasio se trener crveno-belih Barak Bahar koji napominje motivaciju ostalih klubova kada igraju sa aktuelnim braniocem titule.

- Svaki tim protiv Zvezde želi da se pokaže i to nije ništa novo, ali u Spartaku su tu i bivši fudbaleri i bivši trener našeg kluba, tako da će možda imati veću motivaciju nego inače. Nama to ne pravi razliku, jer smo spremni za tešku utakmicu protiv dobrog tima i potpuno fokusirani na ono što nas očekuje. Svi igrači su spremni, i želimo da završimo polusezonu na pravi način. Moramo da budemo fokusirani i da se “prebacimo” sa Lige šampiona na Superligu. Biće drugačija, ali teška utakmica svakako - rekao je Bahar.

Foto: Starsport

 

Posebnu draž meču daće nadmudrivanje sa bivšim trenerom Zvezde, Nenadom Lalatovićem koji je ove jeseni preuzeo Subotičane.

- Lalatović dobro poznaje Zvezdu. Tu je već nekoliko utakmica i siguran sam da ima veliku motivaciju. Mi smo svakako spremni za težak meč.

Osvrnuo se i na prethodni meč protiv Mančester sitija.

- Teško je igrati protiv najboljeg tima na svetu, pogotovo se braniti protiv igrača Mančester sitija. Ne kažem da su ovde igrači loši, ali je drugačije. U sledećoj utakmici ćemo sigurno pokazati bolju defanzivu - dodaje šef stručnog štaba crveno-belih.

Posebne pohvale izneo je na račun Koste Nedeljkovića, pošto se mladi defanzivac nametnuo radom i partijama u prethodnom periodu.

- Srećan sam zbog Koste, dobro igra i hrabar je. Mlad je, a igra na velikoj sceni. Već se ustalio u tim, ali pred njim je još mnogo rada i prostora za napredak. Siguran sam da ako bude nastavio u ovom maniru, da će biti igrač za najbolje evropske lige.

Republika

Foto: Starsport

fudbaleri Crvene zvezde

Utakmica protiv Spartaka je, prema rečima Izraelca, prioritet za Zvezdu u ovom trenutku i nema kalkulacija zbog predstojećeg večitog derbija.

- Hoćemo da pobedimo Spartak, i ne planiram ikog da odmaram zbog derbija. Obe utakmice nam nose tri boda, a Spartak je prioritet. Želim najbolje igrače za ove dve utakmice.

Navijači su pozdravili svoje ljubimce posle velike borbe i poraza od Mančester sitija, što je posebno obradovalo Izraelca.

- Naši navijači znaju da cene odnos, trud i dobar fudbal. Uprkos porazu od Mančester sitija, dali smo sve od sebe i igrali protiv sjajnog tima, a oni su to znali da nagrade aplauzima. Bili smo hrabri, kreirali šanse i mislim da smo zaslužili barem bod. Znaju navijači to, i siguran sam da će ih biti u velikom broju, kako u Subotici, tako i na derbiju - istakao je Barak Bahar.

Spartak će ugostiti Crvenu zvezdu u subotu od 16 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport P1 i na lajv blogu portala "Republika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading