VEČITI DERBI JE POMEREN, ALI KARTE I DALJE VAŽE: DELIJE, evo KAKO do ulaznica!

Autor:

Sport

15.12.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas "praznik" srpskog fudbala.

VEČITI DERBI JE POMEREN, ALI KARTE I DALJE VAŽE: DELIJE, evo KAKO do ulaznica!

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Crvena zvezda je završila svoje ovogodišnje izlaganje u Ligi šampiona časnim porazom od Mančester sitija rezultatom 2:3, te je sada vreme da se potpuno okrene obavezama u domaćem šampionatu. Za početak je očekuje duel protiv Spartaka u Subotici sutra od 16 časova, a potom i dugo iščekivani večiti derbi. Dva najveća rivala u srpskom fudbalu trebalo je da odigraju ovaj duel još u septembru mesecu, ali je zbog tragičnih događaja na našoj južnoj pokrajini Kosovu i Metohiji odlučeno da se kompletno kolo domaće Superlige odloži za kasnije.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari na svom prvom večitom derbiju

Crvena zvezda je obavestila navijače da karte kupljene ranije i dalje važe za "praznik" srpskog fudbala.

- Crvena zvezda će u sredu 20. decembra od 18 časova gostovati večitom rivalu u okviru odloženog devetog kola Superlige Srbije, a ulaznice koje su ranije kupljene ostaju važeće, objavili su iz Ljutice Bogdana. Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju kartu za derbi, biće u prilici da to učine u ponedeljak, utorak i sredu od 10 do 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". Dakle, karte koje su već ranije kupljene - važe, i zamena nije neophodna - stoji na sajtu crveno-belih.

Cena ulaznica je:

Sever - 800 dinara

 
Zapad bočno ulaz A - 1500 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading