SKANDALOZNO! Polubrat Marije Šerifović PREBLEDEO zbog informacije o PRINOVI, Danijel poručio "Ne znam o čemu se radi"

Autor:

Zabava

15.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Pavlović nije krio šok kada je čuo za vest o prinovi u porodici!

SKANDALOZNO! Polubrat Marije Šerifović PREBLEDEO zbog informacije o PRINOVI, Danijel poručio "Ne znam o čemu se radi"

Foto: pexels.com, ST/Vladimir Lukić,ATA Images/Antonio Ahel

Muzička zvezda Marija Šerifović iznenadila je javnost kada je otkriveno da je dobila dete preko surogat majke. Ova vest je izazvala različite reakcije, a jedna od njih dolazi od njenog polubrata Danijela Pavlovića.

Kada je kontaktiran povodom ovih vesti, Danijel Pavlović je izrazio svoje iznenađenje i zbunjenost. Rekao je da nije bio upoznat sa činjenicom da je Marija postala majka preko surogat majke, te da je ova vest za njega potpuno nova. Takođe, istakao je da su u kontaktu, ali da ovo nije tema o kojoj su razgovarali.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Danijel Pavlović

 

- Prinova? Ne razumem? Ja stvanrno ne znam o čemu se radi - rekao je on zbunjeno.

S obzirom na to da niko nije očekivao ovakav njegov odgovor, Danijel je upitan  da li je u kontaktu sa Marijom.

- Da, jesmo u kontaktu, ali ja stvarno za ovo nisam znao. Trenutno sam u putu, ali moram da stanem sa strane i proverim o čemu se radi - rekao je on kratko za Telegraf.

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović postala majka

 

Podsetimo, početkom decembra rodio se dečak, a zanimljivo je da je Marija koristila usluge surogat majke kako bi ostvarila svoju želju za roditeljstvom. Ime koje je odabrala za svog sina nosi posebnu simboliku - Mario potiče od latinske reči "mare", što znači more, kao i "marem" što predstavlja muško, odnosno glavu porodice.

- Neka te sine život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu - napisala je Marija na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading