MITROVIĆ SE ODUŽIO NAVIJAČIMA ZA PRELEP GEST: Srbin POTVRDIO pobedu Al Hilala za kraj godine!

Autor:

Sport

29.12.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnu godinu ima Mitrović iza sebe.

MITROVIĆ SE ODUŽIO NAVIJAČIMA ZA PRELEP GEST: Srbin POTVRDIO pobedu Al Hilala za kraj godine!

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Srpski napadač Aleksandar Mitrović izabran je za najboljeg domaćeg fudbalera za 2023. godinu, a laureat su mu čestitali i navijači kluba čije boje brani - Al Hilala.

Njemu su pristalice iz Saudijske Arabije priredile lep omaž, jer su na tribini razvili veliku šetalicu s njegovim likom, uz poruku: "Najbolji igrač Srbije u 2023. godini".

Mitrović nije ostao nem na njihov sjajan gest, te je uspeo da im se na adekvatan način oduži pogotkom kojim je potvrdio pobedu Al Hilala u dubokoj nadoknadi vremena u 100. minutu.

Srpski fudbaler 17. pogodak u ligi Saudijske Arabije postigao je sa bele tačke.

Al Hilal je u gostima ekipi Al Feihe slavio rezultatom 0:2, a strelac prvog gola je bio Ali Al Bulajhi u 86. minutu. Umalo da to bude jedini pogodak na meču, ali je Mitrović u 11. minutu nadoknade postavio konačan rezultat.

Mitrović i Sergej-Milinković Savić su odigrali svih 90 minuta, dok je na drugoj strani Vladimir Stojković morao da izađe na pauzi između poluvremena.

Budući da je Mitrović imao obaveze u klubu, na današnjem događaju "Zlatna lopta", obratio se putem video-snimka.

Zbog klupskih obaveza nisam u mogućnosti da budem tu. Zahvalio bih se svima koji su glasali za mene, ovo je treći put da sam najbolji igrač naše zemlje, na moju čast, jer znam ko je osvajao pre mene. Velika čast. Zahvalio bih se svima, pre svega mojoj porodici, prijateljima, selektoru, saigrčaima, kako u reprezentaciji, tako i u klubu, bez kojih ja ne bih mogao da dobijem nagradu. Zahvaljujem se svima u savezu jer znam koliko naporno rade da bi imali sve, da bi mogli da predstavljamo zemlju - rekao je Mitrović preko video poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading