MITROVIĆ RAME UZ RAME SA RONALDOM! Al Hilal ponovo na SRPSKI pogon!

Autor:

Sport

21.12.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su Srbi u centru pažnje, Sergej postigao het-trik.

MITROVIĆ RAME UZ RAME SA RONALDOM! Al Hilal ponovo na SRPSKI pogon!

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Al Hilal od početka sezone pruža odlične rezultate, a upravo najzasluđniji za to jesu - Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić

Doveden je Nejmar kao najveće pojačanja ovog kluba iz Saudijske Arabije, ali je zbog povrede primoran da bude van terena do kraja sezone. Mnogi navijači Al Hilala su se uplašili, ali SMS i Mitar ne planiraju da stanu.

Završen je duel između Al Hilala i Al Abhe, a rezultat je na kraju iznosio 6:0. Pogađajte ko je bio najzaslužniji za ubedljivu pobedu..

Najpre je visoki vezista Sergej Milinković-Savić u 18. minutu doneo vođstvo domaćinu. Natrčao je Sergej na spuštenu loptu Jasira Al Šaranija i bez problema je poslao u mrežu. Pre toga je postojao očigledan prekršaj nad Mitrovićem, ali je sudija odlučio da pusti prednost što se ispostavilo kao ispravna odluka. Isti fudbaler je pogodio i za 4:0 u 79, dok mu je asistirao upravo Mitrović.

Samo šest minuta kasnije i centarfor srpske reprezentacije se upisao u strelce. Jedan od ofanzivaca Al Hilala je oboren u šesnaestercu i sudija je momentalno pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Mitrović i bio je siguran, te je na taj način nastavio fenomenalnu sezonu u kojoj beleži u proseku gol po meču.

Meč je završen ubedljivom pobedom od 7:0, a taj poslednji gol dao je Milinković-Savić u 95. minutu i kompletirao het-trik.

Ovo je srpskom centarforu bio 16. pogodak na isto toliko mečeva u sezoni, a isto toliko ima i Kristijano Ronaldo. Srbin može do kraja meča ponovo da "izbije" na čelo liste ukoliko se protiv Al Abhe upiše u strelce još jednom. Sergej zaključno sa ova dva danas ima osam pogodaka u dresu plavih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading