NEJMAR SE PROVODI NA KRSTARENJU! Najplaćeniji u timu, a NE IGRA!

Autor:

Sport

27.12.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimci Brazilca u provodu su se pojavili na društvenoj mreži "X".

NEJMAR SE PROVODI NA KRSTARENJU! Najplaćeniji u timu, a NE IGRA!

Foto: Ap photo

Nejmar je odigrao pet utakmica za Al Hilal i za to će dobiti 200 miliona evra na godišnjem nivou pošto se gotovo sigurno neće vratiti na teren do kraja sezone.

Brazilac je inače zaštitno lice kompanije "MSC", koja je dominantna u polju komercijalnih krstarenja egzotičnim destinacijama.

Ofanzivac je povređen, ali ga to nije sprečilo da bude ekspedicije koja je krenula iz njegovog rodnog Santosa ka Rio de Žaneiru i nazad.

Republika

Foto: Tanjug AP

Nejmar u dresu Brazila

Na brodu tokom tri dana traju zabave, a jedna karta za vožnju sa Nejmarom koštala je između 1.000 i 6.000 evra.

 

 

Inače za Al Hilal pored Nejmara u Pro ligi Saudijske Arabije nastupaju i srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej MIlinković Savić. Prvopomenuti prolazi kroz jedan od najboljih perioda u karijeri. Nakon što je zacementirao svoje mesto u legendama Fulama, Mitrović se otisnuo u Saudijsku Arabiju gde je na 16 utakmica u šampionatu postigao čak 16 golova i tome dodao četiri asistencije. 

Al Hilal trenutno čvrsto drži prvu poziciju u šampionatu Saudijske Arabije sa 50 bodova, čak sedam više od prvog pratioca Al Nasra. Dobri rezultati su pretežno proizvod velikog zalaganja ekipe na čelu sa Mitrovićem, a ukoliko su uspesi ovoliko dobri bez Nejmara, logično je zapitati se da li je Brazilac tu zbog sposobnosti, ili samo zarad reklame.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading