ISTORIJSKI POSAO PODGORIČANA! Adžić STIŽE kod Vlahovića i Kostića!

Autor:

Sport

27.12.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Budućnosti je zvanično postao član Juventusa.

ISTORIJSKI POSAO PODGORIČANA! Adžić STIŽE kod Vlahovića i Kostića!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Juventus je ulovio "zlatnu koku"! Ono što se danima najavljivalo, večeras je dobilo potvrdu – Vasilije Adžić je novo pojačanje "stare dame".

Prema pisanju italijanskih medija, mladi fudbaler stavio je paraf na ugovor do 2028. godine, a sada već bivši igrač Budućnosti će u Podgorici ostati do juna na pozajmici, posle čega će se preseliti u Torino.

Celokupni transfer vredeo je 5.500.000 evra, a Adžiću se predviđa blistava karijera u Seriji A.

Foto: FSCG

Vasilije Adžić

Zanimljivo da je Adžić nedavno u izjavi za Glas Srpske otkrio zanimljivu stvar oko prelaska u redove večitih rivala Crvene zvezde ili Partizana.

- Iako volim Zvezdu, iskreno, ne bih išao ni među crveno-bele, ni u Partizan. Mislim da bi za mene najbolje bilo da odem negde gde ću odmah igrati, u neki, da tako kažem, srednji klub sa manje pritiska - rekao je Vasilije Adžić.

Međutim, Juventus je daleko od "srednjeg kluba", spada u sam krem evropskog fudbala, a pogotovo nema pritiska u Torinu, pa će talentovanog vezistu odlazak van Crne Gore odmah odvesti na veliku fudbalsku mapu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading