NAKON TITULE JESENJEG PRVAKA - RASTANAK: Uprava kluba je morala brzo da reaguje!

Autor:

Sport

27.12.2023

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez..

NAKON TITULE JESENJEG PRVAKA - RASTANAK: Uprava kluba je morala brzo da reaguje!

Foto: www.profimedia.rs

Ekipa Vojvodine iz Bašaida "prošarala" je rangove takmičenja u poslednjoj deceniji i trenutno se nalazi "na sredini", odnosno u Međuopštinskoj ligi Kikinda-Žitište

Republika

Zimsku pauzu sastav Vojvodine provodi na deobi liderske pozicije u ligi, učinak od devet trijumfa i jednog remija bio je dovoljan za 28 bodova, koliko ima i Omladinac iz Ravnog Topolovca. Upravo su ova dva tima glavni kandidati za šampionski pehar na proleće, i između njih će se odlučivati ko će direktno u viši rang, a ko će to pokušati da ostvari kroz baraž.

Prošlu sezonu ekipa je završila na sedmoj poziciji, što nije zadovoljilo aptetite čelnih ljudi kluba, i tada je došlo do promene na klupi. Vojvodinu je protekle jeseni sa velikim uspehom predvodio Predrag Manojlović (46), međutim u Bašaidu su danas stigle vesti, koje nisu obradovale navijače.

Republika

Foto: FK Vojvodina Bašaid

Stadion u Bašaidu

Manojlović se zahvalio svima na provedenom vremenu u klubu, poželeo je ekipi da istraje do kraja i da stigne do plasmana u viši rang, ali će to igrači uraditi sa drugim licem na klupi. Predrag nastavlja sa radom u redovima Radničkog iz Zrenjanina, i zbog većih obaveza nije u mogućnosti da isprati i tim iz Bašaida.

Nije uprava Vojvodine želela da čeka, zimski prelazni rok samo što nije počeo, i isti će se raditi u dogovoru sa novim trenerom. Odluka nije bila laka, ali je potvrđeno da će Saša Đurić nastaviti na proleće put sa seniorskom ekipom ka višem rangu.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading