POZNATA JE ZAMENA ZA VIDAKOVIĆA: U Čonoplji sa novim trenerom na "starom" putu ka višem rangu!

Autor:

Sport

27.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brza reakcija uprave.

POZNATA JE ZAMENA ZA VIDAKOVIĆA: U Čonoplji sa novim trenerom na "starom" putu ka višem rangu!

Foto: FK Sloga Čonoplja

U Čonoplji se od 2010. godine do ove sezone igrala četiri različita ranga u određenim vremenskim dužinama, najkraće se tim zadržao u Srpskoj ligi Vojvodina (jednu sezonu), ali je na dobrom putu da to vreme nastavi sledeće takmičarske godine.

Republika

Sastav Sloge zimsku pauzu u okviru Vojvođanske lige Sever provodi na liderskoj poziciji sa 35 osvojenih bodova. Učinak od 11 trijumfa, uz po dva remija i poraza bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prvog pratioca (OFK Vrbas), koji će na proleće po svemu prikazanom lideru biti i jedini konkurent za pehar. 

Na klupu Sloge leta ove godine seo je Goran Vidaković (48) i zajedno sa igračima stigao je do odličnog rezultata. Vidaković seo ovih dana za pregovarački sto sa upravom kluba, ali je na njegovu inicijativu došlo do sporazumnog raskida saradnje. 

Republika

Foto: FK Radnički Sombor

Radusinović

Uprava kluba predvođenja predsednikom Dizdarom brzo je reagovala, i ubrzo je na klupu plavo-belih promovisan novi trener. Na putu ka Srpskoj ligi Slogu će predvoditi na proleće Igor Radusinović (39). Što se tiče igračke karijere Radusinovića, uglavnom je nastupao u Crnoj Gori, dok je imao angažmane i u Indoneziji, Malti i Albaniji, u našoj zemlji je nosio dres Hajduka iz Kule. 

Što se tiče trenerske karijere, novi šef stručnog štaba kluba iz Čonoplje je počeo u mlađim kategorijama Radničkog iz Sombora, kasnije je vodio i prvi tim dok se takmičio u Srpskoj ligi. Vodio je još i sastav Jedinstva (Stanišići), dok je u proteklom periodu bio u Ravangradu, odakle i stiže na klupu Sloge.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading