REZULTATI GOVORE SAMI ZA SEBE: Iz kluba je stigla informacija koja je obradovala mnoge!

Autor:

Sport

27.12.2023

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak saradnje na obostrano zadovoljstvo.

REZULTATI GOVORE SAMI ZA SEBE: Iz kluba je stigla informacija koja je obradovala mnoge!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Igra se u Valjevu od 2014. godine redovno Srpska liga Zapad, izuzev sezone 21/22 kada je sastav Budućnosti Krušik 2014 bio član Kolubarsko-mačvanske zone, ali je istu ekspresno napustio osvajanjem šampionske titule.

Republika

Ekipa Budućnosti zimsku pauzu u okviru srpskoligaškog karavana provodi na petoj poziciji na tabeli, učinak od pet trijumfa, osam remija i dva poraza bio je dovoljan za bodovni saldo na koti 23. Tim iz Valjeva igra odlično ove polusezone, a sasvim solidne partije pružao je tokom cele kalendarske godine.

Početkom meseca marta, 2023. godine ekipu je preuzeo treneski tandem Simić-Jovanović, i njihov odnos prema igračima, samom klubu i obavezama, jasno je dao i više nego dobre rezultate. Predrag Simić ima ulogu glavnog trenera, dok je Srđan Jovanović u ulozi pomoćnika. 

Republika

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Trenerski tandem nastavlja

Klub sa skromnim finansijama prvo su očuvali u Srpskoj ligi, a zatim je i ove polusezone napravljen odličan rezultat, čak i korak više, Budućnost je stigla do pete pozicije na tabeli. Pored toga pred domaćom publikom jesenji deo je završen bez poraza. 

Uprava kluba obelodanila je da je dogovren nastavak saradnje sa trenerskim tandemom, i da će publika na proleće i dalje imati prilike da vidi dobro poznata lica na klupi tima. Gotovo u svim kategorijama u redovima Budućnosti se radi na visokom nivou, poseban akcenat je na rad sa mlađim selekcijama i igračima, i ovaj potez je posebno obradovao sve u Valjevu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading