RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Uprava je donela odluku o prekidu saradnje!

Autor:

Sport

27.12.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati tokom jeseni nisu bili na nivou očekivanja.

RASTANAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Uprava je donela odluku o prekidu saradnje!

Foto: FK Kelti

Fudbalski klub Kelti osnovan je 2022. godine i već u svojoj prvoj takmičarskoj godini (sezona 22/23) pobrao je simpatije velikog broja navijača.

Republika

Ekipa je u prvoj takmičarskoj sezoni u okviru Međuopštinske lige Beograd stigla do plasmana na visoko četvrto mesto, ali su partije u aktuelnom prvenstvu nešto slabije. Sastav Kelta zimsku pauzu provodi na deobi devete pozicije, sa 16 osvojenih bodova. Učinak od pet trijumfa, jednog remija i sedam poraza nije nešto što se očekivalo, imajući u vidu prošlogodišnji plasman, i to je dovelo do određenih promena.

Pre par dana najavljen je na društvenim mrežama kluba "restart", i isti je krenuo da se sprovodi novom objavoma koja je ugledala svetlost dana pre par sati. Vladimir Radojičić (46) došao je na klupu Kelta početkom sezone, ali je sada došlo vreme za rastanak. 

Republika

Foto: FK Kelti

Potvrda rastanka

Radojičić je u bližoj trenerskoj karijeri vodio ekipu Brestača dve godine, dok je aktivan i na parketu u ulozi stručnog štaba, gde je "dirigovao" futsalerima Crvene zvezde i Novog Sada. Rezultati tokom jesenjeg dela prvenstva na klupi Kelta nisu bili po očekivanju, i logičan sled događaja bio je da dođe do rastanka. 

Uprava kluba potvrdila je da se ubrzo može očekivati promocija novog trenera, a nakon istog će se krenuti i sa novajlija u igračkom kadru, koji se uveliko dogovaraju za nastavak sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading