BAĆINA SUPRUGA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Lepa Milica zablistala na premijeri, sprema se za dolazak DRUGOG NASLEDNIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mikić, supruga Miodraga Radonjića, u martu 2024. godine doneće na svet drugog sina!

BAĆINA SUPRUGA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK: Lepa Milica zablistala na premijeri, sprema se za dolazak DRUGOG NASLEDNIKA! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoć se u jednom poznatom prestoničkom tržnom centru održala premijera nastavka ruskog filma "Sluga", u kojem jednu od glavnih uloga igra naš proslavljeni glumac Miloš Biković. Na premijer filma pojavio se njegov kolega Miodrag Radonjić sa suprugom, lepom Milicom Mikić, koja je u drugom stanju.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Mikić i Miodrag Radonjić

Podsetimo, Miodrag je početkom ovog meseca potvrdio da mu je supruga ponovo u drugom stanju, kao i da čekaju još jednog sina. Podsetimo, sredinom decembra 2020. godine postali su roditelji prvi put, kad su dobili sina kom su dali ime Sava, a dolazak drugog naslednika očekuje se u martu 2024. godine.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miodrag Radonjić sa trudnom suprugom

Biković je juče dao intervju za Rrepubliku, te progovorio o filmu koji je pomerio granice u Rusiji.

- Sjajni su utisci, dobar je film. Ja na premijeri više obraćam pažnju na publiku, nego na ekran, a mislim da su dobro reagovali. Mislim da imamo dobar film, solidan, ako ne i bolji nastavak onog filma koji je postao najgledaniji tada kada je izašao - naveo je Biković za Republiku, te istakao da li i privatno "prevaspitava ljude", kao njegov lik u pomenutom filmu:

- Da li privatno prevaspitavam ljude? Pa, ne... (smeh) Ne podučavam, ne, ne. Trudim se da to ne radim, jedino ako to neko traži. Onda vredi trošiti vreme na to - istakao je naš poznati glumac za Republiku na premijeri filma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading