UMEO JE SAMO DA POBEDI PARTIZAN! Smenjen zbog UŽASNIH rezultata u Evropi!

Autor:

Sport

29.12.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivani rasplet.

UMEO JE SAMO DA POBEDI PARTIZAN! Smenjen zbog UŽASNIH rezultata u Evropi!

Foto: Starsport

Simone Pjaniđani

Košarkaški klub Cedevita Olimpija igra i više nego izvanrednu sezonu u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi. Predvođeni Jakom Blažičem, Džastinom Kobsom, Karlom Matkovićem i, do skoro, Klemenom Prepeličem, Ljubljančani se trenutno nalaze na drugoj poziciji Jadranske lige sa dve pobede manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu Meridianbet.

Sve bi to bilo odlično i danas ne bismo pisali o ovom da "zmajevi" ne pišu jedan od najgorih nizova u istoriji Evrokupa, pošto su posle 13 kola apsolutno prikucani za dno tabele jer su kao poraženi izlazili iz svakog susreta.

Baš iz tog razloga, iskusni italijanski stručnjak koji je predvodio Cedevita Olimpiju u dosadašnjem toku sezone Simone Pjaniđani, morao je da ispašta.

Dojučerašnji trener ljubljanskih "zelenih" neće više obavljati funkciju šefa stručnog štaba, jer je, kako prenose slovenački mediji, iskusni Italijan već u procesu raskida ugovora sa Cedevitom Olimpijom, dogovara uslove sa klubom i sigurno neće biti na klupi u meču protiv Mege. Umesto njega, ekipu će voditi Slovenac Zoran Martič koji je ranije već bio na klupi kao prvi trener i asistent.

Odlazak Pjaniđanija znači i povratak u tim i Zorana Dragića koji je od starta sezone po odluci trenera bio van tima. Pjaniđani je imao trogodišnji ugovor, a u klub je stigao letos.

Zbog svega toga Italijan će uskoro biti bivši, a da stvar bude komplikovanija, on je sa Cedevita Olimpijom potpisao ugovor na tri sezone vredan oko milion evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading