ŽELJKO OBRADOVIĆ - VELIKI MAG! MOŽE LI MORNAR DO ČUDA PROTIV PARTIZANA? Pavićević kaže: ILUZORNO!

Autor:

Sport

29.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponosni smo na ovaj klub"

ŽELJKO OBRADOVIĆ - VELIKI MAG! MOŽE LI MORNAR DO ČUDA PROTIV PARTIZANA? Pavićević kaže: ILUZORNO!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u subotu od 18 sati gostuju ekipi Mornara iz Bara u meču 14. kola AdmiralBet ABA lige. Barani trenutno zauzimaju poslednje mesto na tabeli sa samo jednom pobedom, a trener domaćina Mihailo Pavićević je prezadovoljan što njegov tim može da priušti ovakav spektakl pristalicama "malog" kluba.

Pavićević je istakao da je Partizan postao atrakcija zahvaljujući Željku Obradoviću.

Otkad je veliki mag Željko Obradović došao na klupu Partizana, crno-beli predstavljaju atrakciju gde god da gostuju. Nije izuzetak ni Bar, čak naprotiv. Sigurno da će to biti praznik košarke. Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, ne samo u AdmiralBet ABA ligi. Želeo bih da svi uživaju u tom spektaklu – izjavio je Pavićević za klupski sajt.

Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga

Željko Obradović i Mihailo Pavićević

Dodao je i da očekuje da tribine budu pune.

Mi smo ponosni što jedan mali klub godinama svojim sugrađanima, ne samo njima, već i ljudima koji će biti na utakmici van Bara, priređuje jedan veliki spektakl. Na to moramo biti ponosni. Što se same utakmice tiče, o njoj najmanje mogu da govorim. Iluzorno je pretiti Partizanu – zaključio je strateg crnogorskog kluba.

Mornar je u negativnoj seriji od čak 12 poraza u svim takmičenjima, te sigurno neće imati šta da izgube na ovom meču. Sa druge strane, Partizan dolazi u Bar nakon tri neuspeha - dva u Evroligi i jedan u regionalnoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading