ŽELJKO GOVORIO PRED GOSTOVANJE MORNARU! Partizan ide na noge NAJLOŠIJOJ ekipi Jadrana!

Autor:

Sport

29.12.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Partizana očekuje put za Bar uoči Nove godine.

ŽELJKO GOVORIO PRED GOSTOVANJE MORNARU! Partizan ide na noge NAJLOŠIJOJ ekipi Jadrana!

Foto: star sport

Posle bolnog poraza na domaćem terenu od Virtusa u Evroligi, košarkaše Partizana očekuje gostovanje Mornaru iz Bara u okviru 14. runde AdmiralBet ABA lige. Utakmica će se odigrati u subotu od 18.00 časova, a svoja razmišljanja o duelu pružio je najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović.

Popularni "Žoc" je istakao značaj sutrašnjeg duela i pohvalio domaćine zbog kvalitetnog rada u godinama za nama. 

- Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radio neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave. Pred nama je jedan trening i večeras put u Bar. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i sutra, uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu - istakao je Željko. 

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Partizanu ne ide baš najbolje u šampionatu Jadrana. Crno-beli imaju četiri poraza, i već polako mogu da razmišljaju o gubitku prednosti domaćeg terena u završnici takmičenja. Ipak, Željko naglašava kako se ne treba previše osvrtati na utakmice u prošlosti. 

- Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno nijedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka. Mornar je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i ni jedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu - dovršio je Obradović. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading