MOŽE LI PARTIZAN PROTIV TIMA SA MVP REGIONALNE LIGE? Željko Obradović se raduje fantastičnom AMBIJENTU!

Autor:

Sport

23.12.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se već dva dana priprema u Hrvatskoj.

MOŽE LI PARTIZAN PROTIV TIMA SA MVP REGIONALNE LIGE? Željko Obradović se raduje fantastičnom AMBIJENTU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su završili dupli program u Evroligi i odmah po završetku meča u Madridu se uputili u Zadar gde ih očekuje važan duel u regionalnoj ligi. Na gostovanju na Jadranu nikada nije jednostavno, pogotovo zbog činjenice da je dvorana "Krešimir Ćosić" rasprodata još nedelju dana pre početka susreta.

Željko Obradović ističe da je protiv Zadra izuzetno teško igrati jer konstantno trče u dobrim kontrama.

- Ovo je izuzetno važna utakmica za nas. Znamo da je Zadar tim koji igra veoma agresivnu košarku. Nastoje da konstantno trče i čitav tim im je pretnja u kontrama. Upravo to će biti primarna stvar na koju ćemo obratiti pažnju. Radujemo se fantastičnom ambijentu i na nama je da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je trofejni trener.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Partizan ima ulogu favorita, ali sigurno da neće biti lako protiv tima za koji nastupa aktuelni MVP regionalne lige Luka Božić. Krilni košarkaš Partizana, Alen Smailagić nada se dobrom raspoloženju njega i saigrača sutra.

- Izlazimo iz teškog poraza protiv Real Madrida, Imali smo vremena da se odmorimo, a sada ćemo da se pripremimo za sutrašnju utakmicu. Nadam se da ćemo na teren izaći što raspoloženiji i da ćemo uspeti da zabeležimo pobedu na kraju - rekao je bivši NBA košarkaš.

Utakmica u Zadru je na programu sutra od 17 časova. Domaći tim je na polovičnom skoru od po šest pobeda i poraza, dok su gosti na 9-3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading