PARTIZAN ĆE SIGURNO BITI NA FAJNAL-FORU I ZATO JE OVO NAJTEŽA UTAKMICA OD SVIH! Ćus Mateo OČARAN igrom crno-belih!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo reči hvale.

PARTIZAN ĆE SIGURNO BITI NA FAJNAL-FORU I ZATO JE OVO NAJTEŽA UTAKMICA OD SVIH! Ćus Mateo OČARAN igrom crno-belih!

Foto: Starsport

Trener Reala Ćus Mateo

Partizan je sinoć upisao veoma važnu pobedu u Španiji nad Valensijom (67:72), ali njegov posao na Pirinejima nije gotov, pošto se Željko Obradović i tim sele u Madrid gde ih sutra očekuje naredni rival - veliki Real.

Ova dva tima se susreću prvi put od, sada već antologijskog, plej-ofa prošle sezone kada je "kralj" uspeo da preokrene seriju i sa 2:0 dođe do 2:3, a kasnije i osvoji Evroligu.

Trener Madriđana Ćus Mateo sigurno vrlo dobro poznaje Partizan i zna koliko ozbiljno treba pristupiti ovom meču, pa je baš iz tog razloga imao samo velike reči za Željka Obradovića i njegove izabranike.

- Partizan je u neverovatnoj formi, njegovi igrači su na izvrsnom nivou. Igraju kao tim jako dobro. Imaju dosta iskustva. Mnogo taktičkih opcija su rešili u poslednjih nekoliko mečeva na pobednički način. Oni su tim koji igra veoma inteligentno i perfektno čita sve situacije koje im donose prednost na terenu, počeo je Ćus Mateo.

Republika

Foto: Starsport

Real Madrid u Beogradu

Potom je usledila izjava kojom je, gotovo sigurno, oduševio sve Grobare - Španac smatra da će se Partizan sigurno naći na F4!

- Partizan je jako napredovao gledajući igre od početka sezone. Za mene je ovo najteža utakmica od svih koje nas čekaju narednih dana, zato što igraju na šampionskom nivou. Partizan želi da bude šampion, da se plasira na Fajnal-for i sigurno će biti tamo zbog konzistentosti koju pokazuje svakodnevno, zbog potencijala koji ima ekipa i zbog trenera, podvukao je Mateo.

Sa dosta poštovanja o srpskom timu govorio je i francuski internacionalac Fabijen Kozer.

- Partizan je atletski moćan i jako dobro vođen tim. Kao i svake sezone, samo će da raste nivo njihovih igara. Dolaze ovde nakon pobede u Valnsiji, dolaze sa samopouzdanjem. Dobro poznaju naš teren iz prošlogodišnjeg plej-ofa i žele revanš. Moramo da budemo spremni za to, istakao je Kozer.

Naravno, igrači veruju u sebe i u pobedu.

- Naši rezultati govore za sebe, igramo sa mnogo samopouzdanja, igramo jako dobro na obe strane terena, ali ne smemo da se opustimo. Moramo da damo sve od sebe na svakoj utakmici. Ova sutrašnja je jako važna zbog naših navijača i nadam se da će prisustvovati pravom šouu, poručio je Francuz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading