ŽELJKO OBRADOVIĆ OBRADOVAO GROBARE! U Valensiju putuje...

Autor:

Sport

17.12.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema vremena za radovanje.

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBRADOVAO GROBARE! U Valensiju putuje...

Foto: Starsport

Partizan je u subotu upisao vrlo važnu pobedu u regionalnoj ligi savladavši ekipu Budućnosti, ali vremena za opuštanje nema, jer crno-bele već očekuju važni dueli u duplom kolu u Evroligi.

Željko Obradović je prokomentarisao zdravstveni bilten pred odlazak, ali i potvrdio polazak važnog imena Frenka Kaminskog koji je poslednji put na terenu bio protiv Panatinaikosa.

- Anđušić nije trenirao, ali putuje. U Beogradu ostaju Trifunović i Avramović. Sa druge strane Kaminski je trenirao, videćemo kako će izgledati sutra. Zato u Španiju idemo sa 13 igrača. Takva je Evroliga da je potrebno 15 igrača u rosteru, nadamo se da će se povređeni igrači oporaviti. Ono što je evidentno da igrači nisu imali povrede mišića od velikog preopterećenja, već su sve mehaničke prirode od udaraca, rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Jović

Potom se osvrnuo na prvog sledećeg rivala - Valensiju, ali i na srpskog reprezentativca Stefana Jovića koji nastupa za tim iz "La Fontete".

- Izašli smo danas pred igrače sa informacijama oko Valensije koja igra sjajnu odbrnau. Imaju specifičan način kako preuzimaju i brane pik. Pokušali smo da objasnimo to igrače, radili 5na5 sa šutem pre svega. Putujemo u ponedeljak i tamo ćemo trenirati ponovo i tako se spremiti za meč u utorak. Stefan Jović igra za tim, izvanredan je igrač i ove godine igra sjajno. Sigurno su mnogo bitni igrači on i Kris Džons. Posvetićemo veliku pažnju njima. Oni igraju pametno zbog njega, jer baš on daje dozu te pameti celoj ekipi - dodao je strateg crno-belih.

Za kraj je istakao da ga raduje igra tima u poslednje vreme.

- Naravno da je zadovoljstvo kada se pobeđuje, ali sa druge strane smo svesni da sa ovoliko putovanja i utakmica... nemaš pravo ni da slaviš, ni da se raduješ. Ono što mnogo više radije je da igramo mnogo bolje. Neke stvari smo evidentno poboljšali, pre svega skok igru i odbranu. Uz to imamo protok lopte u napadu i igramo kao pravi tim - zadovoljan je bio Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading