PARTIZAN DOBIJA NOVOG BEKA PRED ŽALGIRIS: Crno-beli pred težak ispit u Kaunasu!

Autor:

Sport

13.12.2023

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje u pobedu

PARTIZAN DOBIJA NOVOG BEKA PRED ŽALGIRIS: Crno-beli pred težak ispit u Kaunasu!

Foto: Starsport

Tristan Vukčević

Košarkaši Partizana gostuju Žalgirisu u Kaunasu večeras od 19.00 u 14. kolu Evrolige izrazito oslabljeni. Činilo se da put Kaunasa neće krenuti ni Ledej ni Naneli zbog bolesti.

Navijače kluba iz Humske zabrinula je informacija da je tandem sjajnih Amerikanaca u utorak preskočio redovni trening, ali obojica su se ovog jutra pojavila na aerodmoru i uputila se sa ekspredicijom na put. Pored njih, put Kaunasa pošao je i Ognjen Jaramaz čija će minutaža takođe biti upitna, a neće biti od ranije odsutnih Uroša Trifunovića, Frenka Kaminskog i Alekse Avramovića.

Republika

Foto: star sport

Povreda Alekse Avramovića

Ipak, čini se da će Partizan dobiti pojačanje pred sutrašnji duel.

Tristan Vukčević istakao je da je teško igrati tamo, ali se našalio i da će, ako mora, on igrati "dvojku".

- Uvek je teško igrati tamo, puna je hala, imaju dobre igrače, kao i uvek. Igramo dobro, želimo da nastavimo seriju pobeda. Ja sam spreman, svi smo spremni, ne vidim pritisak, ne igram toliko godina kao ostali, ali to je naš posao, na nama je da budemo spremni za svaku utakmicu. Moraću ja možda i na dva da igram, što da ne - našalio se Tristan Vukčević.

Partizan je trenutno na šestoj poziciji u Evroligi sa učinkom od sedam pobeda i šest poraza, dok je litvanski velikan pozicioniran na 14. mestu sa dve pobede manje i isto toliko neuspeha više.

Žalgiris je u seriji od dva poraza - u gostima od Albe i kod kuće od Monaka, te će Partizan probati da iskoristiti činjenicu da je tim Kazisa Maksvitisa ranjiv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading