HUMANA SRCA KAO DEDA MRAZ: Opremljen školski sportski teren u Lučanima, a devetočlana porodica Bešenski dobija pomoć, koja im je bila potrebna!

Autor:

Vesti

13.12.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Humana srca i ove nove godine za osnovce u Srbiji glumi Deda Mraza

HUMANA SRCA KAO DEDA MRAZ: Opremljen školski sportski teren u Lučanima, a devetočlana porodica Bešenski dobija pomoć, koja im je bila potrebna!

Foto: Republika/Vladimir Lukic

U saradnji sa opštinom Lučani, FK Lučani i građevinskom firmom Pan ekspres obezbeđena su sredstva za dve akcije u ovoj opštini.

Kompletno je opremljen školski teren OŠ "Milan Blagojević" novom opremom, golovima, koševima, mrežama, švedskim klupama, loptama, strunjačama i ostalom sportskom opremom, neophodnom za kvalitetan rad i učenje. Vrednost donacije je u iznosu od 650.000 dinara.

 

"Novoj godini se radujemo svi, a najviše deca, nema lepšeg osećaja nego čitavoj zajednici uručiti ovakav jedan poklon", istakla je Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije, zahvaljujući se prisutnim prijateljima-donatorima, koji su prepoznali značaj ulaganja u

svoju zajednicu.

"Potpisavši protokol o saradnji sa opštinom Lučani, Fondacija je dobila pouzdanog saradnika da će sve planirane akcije biti realizovane na opšte dobro i korist ljudi kojima su namenjeni", istakao je Milivoje Dolović, predsednik opštine.

Nakon obilaska škole i terena, predstavnici opštine, donatori i Fondacije su obišli i devetočlanu porodicu Bešenski. Uručeni su paketi higijene za bebu, garderobe i igračke, sa obećanjem da će porodici biti i kompletno ograđeno i uređeno dvorište, kao i potporni zid, jer zbog položaja na kom se kuća nalazi za sada nije bezbedno za decu. Vrednost donacije porodici Bešenski je oko 1.430.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading