KABOKLA PREPLAVILE EMOCIJE: Atmosfera grobara kao da igram u Brazilu

Autor:

Sport

08.12.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centru Partizana podršku dali brojni sunarodnici, pa i fudbaler crno-belih Mateus Saldanja.

KABOKLA PREPLAVILE EMOCIJE: Atmosfera grobara kao da igram u Brazilu

Foto: twitter.com/Euroleague

Košarkaši Partizana gubili su sa 15 poena razlike, a onda su furioznom serijom savladali Armani sa 82:69 u 13. kolu Evrolige. Konce igre je u drugom poluvremenu, kada se rešavalo pitanje pobednika vukao kapiten Kevin Panter, koji je stigao do 19 poena, dok je drugi na listi strelaca bio Bruno Kaboklo. Brazilac je bio najzaslužiji što su crno-beli držali priključak u prvom poluvremenu kada su Italijani ubacivali u koš sve što su šutnuli. Zato nije krio zadovoljstvo posle meča.

- Da, nisam igrao mnogo agresivno u napadu na početku, ali promeniću svoj stav i biću mnogo agresivniji u napadu da pomognem timu, u mečevima kao što su ove je još teže, ali mislim da ćete me videti mnogo agresivnijeg u napadu, ali i u odbrani. Bilo je grešaka, ali činiću sve da budem bolji i da budem spreman za plej-of - rekao je Kaboklo.

Njega su u Areni bodrili brojni sunarodnici, a među njima je bio i fudbaler Partizana Mateus Saldanja.

Republika

Foto: Starsport

Kaboklo i Saldanja sa sunarodnicima u Areni

- Mnogo mi to znači, mnogo je emotivno, kada igram ovde osećam se kao da igram za Srbiju, ali i kao da igram u Brazilu. Mislim da je košarka kao ovo, zbog ovoga ljudi igraju košarku, bilo je neverovatno, navijači takođe, kao da su igrali sa nama, svi smo napravili preokret, ne samo igrači, već i navijači. Mislim da je dolazak u Partizan bio najbolji izbor, trener je neverovatan, svlačionica je fenomenalna, mislim da ćemo imati sjajne uspomene iz ove sezone - dodao je Brazilac, pa nastavio:

 

- Sjajno je, mi smo prijatelji, nekada ja dolazim na njegove mečeve, nekada on na moje, ta podrška mnogo znači.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading