ALEKSA JE NAŠ BRAT: Kapiten Panter poslao podršku Avramoviću koji je polomio nogu

Autor:

Sport

07.12.2023

23:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želimo mu sve najbolje i brzi oporavak, poručio je Kevin.

ALEKSA JE NAŠ BRAT: Kapiten Panter poslao podršku Avramoviću koji je polomio nogu

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Armani sa 82:69 u 13. kolu Evrolige i sada su na učinku 7-6 pred gostovanje Žalgirisu u sledećem kolu. Crno-beli su so trijumfa došli iako su gubili i sa 15 poena razlike, ali su serijom 31:4 u potpunosti preokrenuli susret i na kraju oni ubedljivo trijumfovali.

Međutim, izabranici Željka Obradovića su bili vidno utučeni posle meča kada je do njih došla vest da je Aleksa Avramović, pošto se povredio u šestom minutu meča, teže povređen jer je polomio nogu. Kevin Panter je poručio da nikada nisu odustali on i njegovi saigrači, ali je poželeo i brz oporavak povređenom saigraču.

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

- Igrali smo dobru odbranu, nismo odustali. Serija pred kraj utakmice nas je "povukla".  Aleksa je naš brat, želimo mu sve najbolje i brzi oporavak - rekao je kapiten.

U istom stilu se na dešavanja u Areni osvrnuo i drugi Amerikanac u redovima Partizana, Zek Ledej. On je pohvali trenera Željka Obradovića za sjajne odluke koje su doprinele povratku iz velikog minusa.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej

- Trener Obradović je doneo dobre odluke i stavio me je u dobru poziciju da poentiram. Naneli je bio sjajan i to smo koristili. Pokušavam da pomognem na bilo koji način, trudim se da budem koristan na obe strane terena i ponosan sam tom ulogom. Odličan je osećaj pobediti obe utakmice duplog kola. Moramo da se odmorimo i da nastavimo u ovom ritmu - rekao je Ledej.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading