OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA! Evo kako sada IZGLEDA tabela Evrolige! Partizan MOŽE i u sam vrh! Sve ZAVISI od Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

07.12.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sve bliži plasmanu u plej-of Evrolige.

OVO GROBARE NAJVIŠE ZANIMA! Evo kako sada IZGLEDA tabela Evrolige! Partizan MOŽE i u sam vrh! Sve ZAVISI od Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su posle preokreta Olimpiju iz Milana u 13. kolu Evrolige rezultatom 82:69 i na taj način su se učvrstili u gornjem delu tabele.

Izabranici Željka Obradovića sada imaju skor od 7 trijumfa i 6 poraza, što ih je svrstalo na deobu 7. mesta sa turskim Efesom, koji ima identičan skor i koji je u 13. kolu bio bolji od Albe u Berlinu.

Crno-beli bi posle utakmica u petak mogao da dođe i na deobu četvrtog mesta sa nekoliko ekipa. Uslov tome je da Monako, Baskonija (igra protiv Zvezde Meridianbet) i Makabi zabeležili poraze, jer bi onda svi imali skor od 7-6.

Republika

Foto: Printscreen/Euroleague

 

Bez dileme, biće ovo verovatno još uzbudljivija i izjednačenija sezona u Evroligi, gde će se do poslednjeg kola voditi velika bitka oko mesta u plej-ofu, ali i plej-inu, koji je od ove sezone uveden.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading