MESINA OBJASNIO U ČEMU SU NJEGOVI IGRAČI MAJSTORI! Trener Armanija OTKRIO koliko će Mirotić PAUZIRATI!

Autor:

Sport

07.12.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski tim doživeo poraz u Štark areni.

MESINA OBJASNIO U ČEMU SU NJEGOVI IGRAČI MAJSTORI! Trener Armanija OTKRIO koliko će Mirotić PAUZIRATI!

Foto: Starsport

Košarkaši Armanija izgubili su od Partizana posle velikog preokreta, iako su imali vođstvo od 15 poena razlike. Gosti su na kraju doživeli ubedljiv neuspeh (69:82) i parket napustili pognutih glava.

Trener tima iz Milana Etore Mesina je iskoristio priliku da citira legendarnog profesora Aleksandra Nikolića, ali i da čestita crno-belima na pobedi:

– Poznati smo po tome, mi smo natočimo punu kofu mleka i dok ustajemo šutnemo kofu i prospemo svo mleko. Sada sam citirao profesora Nikolića, ako se sećate te izjave. Mi smo majstori za to, sipamo mnogo mleka u kofu i samo ga nonšalantno bacimo. Ono što smo uradili u trećoj četvrtini je veoma teško da se shvati. Igrali smo 26 sjajnih minuta i onda smo sve protraćili. Moramo da učimo i radimo, da nam se vrate povređeni igrači. Čestitke Željku i Partizanu, igrali su čak i kad im je išlo loše. Nije lako da se igra ovde – rekao je Mesina, pa istakao šta je njegov tim koštalo poraza:

Republika

Foto: twitter.com/Euroleague

 

– Užasne odluke! Nedostaju nam i Beron i Mirotić, ali čak i bez njih veoma smo loši u individualnom performansu. Moramo da radimo na tome. Mislim da mora da bude neke pojedinačne uračunljivosti, to mora da se popravi.

Na kraju je komentarisao povredu Nikole Mirotića i koliko će odsustvovati s parketa:

- Pričamo o nedeljama, a možda i duže. Ima problem sa Ahilovom tetivom, imao je taj problem i u Barseloni. Sledeće nedelje ćemo znati više. Mora da ide na magnetnu rezonancu, doktori proveravaju i odlučiće koju vrstu terapije će primati - istakao je Mesina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading