LITVANCI TRAŽE AUTOGRAME PARTIZANOVIM IGRAČIMA: Čekali ih na kiši! Scena koja topi srce! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stekli su ozbiljan renome igrači Partizana...

LITVANCI TRAŽE AUTOGRAME PARTIZANOVIM IGRAČIMA: Čekali ih na kiši! Scena koja topi srce! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana gostuju sutra od 19 časova ekipi Žalgirisa u okviru 14. kola Evrolige. 

Crno-beli su danas otputovali u Kaunas, a Litvanci su još jednom pokazali koliki su fanatici kada je košarka u pitanju. Na aerodromu su čekali igrače Partizana kako bi dobili autograme od njih. Jedan navijač se posebno istakao sa albumom Partizanovih igrača koji su se potpisivali pored svog imena u istom.

Takođe, pred odlazak na trening viđena je scena koja topi srce. Dekica je na kiši sačekao igrače Partizana ne bi li mu se potpisali u album.

Igrač Partizana koji može da pokriva više pozicija PJ Doužer "pecnuo" je ranije navijače Žalgirisa.

Biće to moje prvo gostovanje tamo tako da ne znam šta da očekujem. Kažu da imaju najbolje navijače, ja kažem da mi imamo najbolje navijače - izjavio je američki košarkaš pred meč sa timom iz Kaunasa.

Poslednjih dana pehovi su u velikoj meri zadesili ekipu Partizana. Pred gostovanje u Litvaniji, najtrofejniji evropski trener Željko Obradović suočio se sa brojnim problemima, a poslednje su bile vezane za bolesne Džejmsa Nanelija i Zeka Ledeja.

Navijače kluba iz Humske zabrinula je informacija da je tandem sjajnih Amerikanaca u utorak preskočio redovni trening, ali obojica su se ovog jutra pojavila na aerodmoru i uputila se sa ekspredicijom na put. Pored njih, put Kaunasa pošao je i Ognjen Jaramaz čija će minutaža takođe biti upitna, a neće biti od ranije odsutnih Uroša Trifunovića, Frenka Kaminskog i Alekse Avramovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading