NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ SE POJAVIO NA PINKU, PA JOJ URUČIO VREDAN POKLON: Ovako impresionirao voditeljku, sve se odigralo u JUTARNJEM PROGRAMU!

Autor: M.G. / M.I.

Zabava

13.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen odavno pokušavao da osvoji voditeljku, javno joj uručio dragocen poklon.

NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ SE POJAVIO NA PINKU, PA JOJ URUČIO VREDAN POKLON: Ovako impresionirao voditeljku, sve se odigralo u JUTARNJEM PROGRAMU!

Foto: Pink

Voditeljka Jovana Jeremić javno je priznala svoju novu ljubavnu vezu, a iako je najpre vešto krila njegov identitet, sada je po prvi put podelila zajedničke fotografije sa svojim izabranikom na društvenoj mreži Instagram, otkrivajući o kome se, zapravo, radi.

Naime, autorka emisije "Novo jutro" na televiziji Pink priznala je da je njeno srce osvojio izvesni Dragan Stanković, 14 godina stariji biznismen od nje, koji važi za jednog od najuspešnijih privrednika u Srbiji, međutim, voditeljka je otišla korak dalje i istakla da je on najveća ljubav njenog života.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremićeva u svojoj objavi na pomentuoj socijalnoj platformi.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić

 

Međutim, došli smo do snimka, koji dokazuje kako se Dragan udvarao voditeljki javno još 20-tog januara, na Pink televiziji, tokom njene emisije, pa je jasno da je biznismen sve od sebe dao da osvoji popularnu Jovanu, koju nije lako impresionirati:

- Draga Jovana, srećan Božić, mi ćemo ovog jutra videti česticu koja će se danas lomiti ispred Hrama Svetog Save. Ovde je vlasnik pekare - Dragan Stanković - najavio je novinar Jovaninog sadašnjog dečka.

- Za našu dragu voditeljku imam jedan specijalni poklon, pošto nije sa nama, ali kao da jeste, evo, jedan mali dukat, neka joj donese puno zdravlja i sreće - rekao je tada Dragan.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

- Prenesi gospodinu veliku zahvalnost, meni to mnogo znači - odgovorila je tada voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gasa

13.12.2023 14:50

Koliko li ga je platila da glumi decka? Nema kod nje nista slucajno ni spontano, samo proracunato na dizanje popularnosti. Nema ta osecanja niti zna sra je ljubav. Samo interes.